Josipa Lisac u osmoj deceniji pozira u kupaćem kostimu ali u njenom stilu - BIGportal.ba
Ex Yu

Josipa Lisac u osmoj deceniji pozira u kupaćem kostimu ali u njenom stilu

Otkad je kročila na muzičku scenu izdvajala se iz mase! Josipa Lisac, popularna hrvatska pjevačica ljetuje u Dubrovniku i svojim neobičnim odjevnim kombinacijama izaziva veliku pažnju. Nekome se njen stil dopada, nekome ne, ali je sigurno da pjevačica ne može proći neprimjećeno. Na svom Instagramu Josipa Lisac je objavila fotografiju…

Otkad je kročila na muzičku scenu izdvajala se iz mase!

Josipa Lisac, popularna hrvatska pjevačica ljetuje u Dubrovniku i svojim neobičnim odjevnim kombinacijama izaziva veliku pažnju. Nekome se njen stil dopada, nekome ne, ali je sigurno da pjevačica ne može proći neprimjećeno.

Na svom Instagramu Josipa Lisac je objavila fotografiju na kojoj pozira na plaži jednog dubrovačkog hotela u neobičnom kupaćem kostimu dugih rukava i nogavica. Kao što priliči pravoj dami, pjevačica je svoj izgled na plaži dodatno istakla šeširom sa širokim obodom i nesvakidašnjim sunčanim naočarima, baš u njenom stilu.

“Svaka čast Josipa… oduševljen sam vašim izgledom”, “Uvijek dama”, “Kraljica stila” i “Predivna”, nižu se komplimenti uz njenu najnoviju objavu.

Legendarna pjevačica je na pragu osme decenije i izgleda vrlo vitko i zadovoljno. Josipa Lisac je prepoznatljiva i po specifičnoj energiji kojom zrači bez obzira da li je na sceni ili na plaži.

Foto: Instagram

Danas objavljeno

Ljubivoje Ršumović napisao pjesmu kako je pobijedio koronu!

Vanja A

Emina Jahović podijelila dirljivu objavu sa majkom

Vanja A

Vera Matović progovorila o testamentu: “Srećna i vakcinisana”

Vanja A

Ostavite komentar