Josipa Lisac u osmoj deceniji pozira u kupaćem kostimu ali u njenom stilu - BIGportal.ba
Ex Yu

Josipa Lisac u osmoj deceniji pozira u kupaćem kostimu ali u njenom stilu

Otkad je kročila na muzičku scenu izdvajala se iz mase! Josipa Lisac, popularna hrvatska pjevačica ljetuje u Dubrovniku i svojim neobičnim odjevnim kombinacijama izaziva veliku pažnju. Nekome se njen stil dopada, nekome ne, ali je sigurno da pjevačica ne može proći neprimjećeno. Na svom Instagramu Josipa Lisac je objavila fotografiju…

Otkad je kročila na muzičku scenu izdvajala se iz mase!

Josipa Lisac, popularna hrvatska pjevačica ljetuje u Dubrovniku i svojim neobičnim odjevnim kombinacijama izaziva veliku pažnju. Nekome se njen stil dopada, nekome ne, ali je sigurno da pjevačica ne može proći neprimjećeno.

Na svom Instagramu Josipa Lisac je objavila fotografiju na kojoj pozira na plaži jednog dubrovačkog hotela u neobičnom kupaćem kostimu dugih rukava i nogavica. Kao što priliči pravoj dami, pjevačica je svoj izgled na plaži dodatno istakla šeširom sa širokim obodom i nesvakidašnjim sunčanim naočarima, baš u njenom stilu.

“Svaka čast Josipa… oduševljen sam vašim izgledom”, “Uvijek dama”, “Kraljica stila” i “Predivna”, nižu se komplimenti uz njenu najnoviju objavu.

Legendarna pjevačica je na pragu osme decenije i izgleda vrlo vitko i zadovoljno. Josipa Lisac je prepoznatljiva i po specifičnoj energiji kojom zrači bez obzira da li je na sceni ili na plaži.

Foto: Instagram

Danas objavljeno

“Idemo u Njujork, prijatelja je sve manje, i pred sam put zazvoni telefon…”

Zeljka

TOŠE PROESKI BI DANAS NAPUNIO 40 GODINA: Ne prođe ni dan da se na radiju ne čuje neka njegova pesma

D

Eva Ras o vezi sa mlađim dečkom: “Ispada da sam ja neka razvratna baba koja juri mladiće. Ne jurim”

D

Ostavite komentar