Josipa Lisac tvrdi da je kopira Lady Gaga - BIGportal.ba
Ex Yu

Josipa Lisac tvrdi da je kopira Lady Gaga

Nije rijetkost da muzičari na svjetskoj sceni ‘kradu’ ideje, često oponašaju nečiji stil, ili ga nevješto ukomponiraju pod svoje, a mnoge regionalne zvijezde tvrde da je ta inspiracija potekla upravo od njih. Tako i ovih dana pjevačica Josipa Lisac tvrdi da je kopira, nj manje ni više nego, američka mega zvijezda Lady Gaga.

– Ne želim imitirati nikog, ja nikoga nisam ‘skinula’, no može se dogoditi, samo tu nema namjere. Mislim da ovo s Gagom nije slučajno, ona ima tim ljudi koji traže inspiraciju. Moram istaknuti da mi premalo cijenimo sebe, u Hrvatskoj žive izuzetno pametni i talentirani ljudi. Zamislite da naši talenti imaju još više priliku se izraziti, da je društvo drugačije?! To bi bila čuda! A u Americi se imaš priliku dokazati, uostalom, veliko je tržište. Znam da nismo SAD, znam da je i korona kumovala tome da smo se srozali i duhovno i kreativno. Žao mi je što ne znamo prepoznati ono što je među nama’ – rekla je umjetnica.

Tu je i ružičasta kosa i zalizana frizura u meduza stila koju je Lisac ‘prošetala’ 1994., potom Josipina fotografija s prekrivenim okom i crnom kapicom snimljena 2010. – slično Gaginoj novijoj fotografiji.

Josipa je kišobran prvi put na koncertu nosila u dubrovačkom parku Orsula 2014., a to vidimo i kod Lady Gage koja se s njim pojavila na Met Gala balu.

Tu je i bijeli make up na nedavnim fotografijama Lady Gage, dok ga je Josipa nosila na black issue Storyjevoj naslovnici prošle godine.

Slučajnost ili ne, procijenite sami.

Izvor: Story.hr

Danas objavljeno

Karleuša i Ceca najveći džekovi sa estrade

Vanja A

Kubura na meti hakera: Pokušava da povrati svoj fejsbuk profil!

Vanja A

Vreli noćni kadrovi Jelene Karleuše iz Dubaija

Vanja A

Ostavite komentar