21. Oktobra 2021.

Jose Armando i danas je zavodnik: Dok su Esmeralda i žene uzdisale za njim, on je imao tajnog dečka u Miamiju?

Big Portal

Meksički glumac je postao poznat širom svijeta 1997. zahvaljujući ulozi naočitog doktora Josea Armanda u telenoveli ‘Esmeralda’. Prošle su 24 godine od dana njegove najveće slave, a obožavatelji su primijetili da se Fernando nije baš fizički promijenio i da sa svojih 55 godina izgleda odlično.

“Uvijek sam imao želju baviti se glumom, ali nisam tada ciljao na telenovele’, rekao je Colunga. Pojavio se u nizu sapunica među kojima su ‘Zlobnica’, ‘Marimar’, ‘Zagrli me čvrsto’ i ‘Strast i moć’, no nijedna mu nije donijela publicitet kao ‘Esmeralda’. Otkrio je i šta smatra tajnom svog uspjeha.

“Jedan od temelja ovog posla je odgovornost, profesionalnost i tačnost. Mislim da je to i recept za uspjeh”, istaknuo je.

“Ionako ih se ne mogu riješiti. Postoji publika i ljudi koji me vole i gledaju telenovele u kojima glumim, a opet ima i onih koji traže moje mane. Oni žele naći nešto nešto pokvareno o meni, no neće im to uspjeti”, ispričao je Colunga koji se prije glumačke slave školovao za građevinara, prodavao aute, radio kao šanker i u željezariji.

44 ideas de Esmeralda en 2021 | esmeralda telenovela, esmeralda, fernando  colunga

Glumac je u septembru prošle godine prolazio kroz težak period zbog smrti svog oca koji se duže vrijeme borio s rakom debelog crijeva. Radi pandemije koronavirusa Fernando ni drugi članovi porodice nisu smjeli biti ni s njim u bolnici, a njemu se odjednom zakomplikovalo zdravstveno stanje i iznenada je preminuo.

“Fernando je neutješan jer je jako blizak s ocem. Ogorčen je jer nije mogao biti uz njega posljednje dane. Zbog strogih mjera za suzbijanje pandemije njegov otac, po kome je i dobio ime, kremiran je bez prisustva ijednog člana porodice”, ispričao je izvor za strane medije.

Izvor: story.hr

Podijeli vijest na:

Pretplata
Obavijesti o
guest

0 Komentara
Inline Feedbacks
Pregledaj sve komentare