Još uvijek u test fazi, a već uložen 31 milion dolara u njih - BIGportal.ba
Tehnologija World-wide-web

Još uvijek u test fazi, a već uložen 31 milion dolara u njih

Startap koji se bavi virtuelnim prezentacijama sakupio je 31 milion dolara od investicija, a još uvijek je u test fazi.

U pitanju je projekat po imenu Mmhmm, koji pruža inovativan pristup prezentacijama, a ovaj uspeh su ostvarili samo pet meseci nakon pokretanja. Kako navode, njihov cilj je da video sastanke učini zabavnijim.

Pozadine se brzo menjaju, omogućeno je korišćenje animacija, a postoje i virtuelne sobe u kojima se vidi tekst prezentacije dok se telo govornika koji se obraća smanjuje kako bi rukom mogao da pokazuje ono na čemu je trenutni fokus.

Startap je u maju počeo sa radom, a danas ima na hiljade korisnika koji ga testiraju, kao i listu čekanja od 100.000 ljudi, piše Forbes.

U sredu je dobio 31 milion dolara finansiranja koje će iskoristiti za širenje. U ovu cifru ulazi 21 milion iz serije A investicija koju je predvodila Sequoia, dodatnih pet miliona osnivačevog startap studija All Turtles, i pet miliona od Silicon Valley Bank-a.

Ovo Mmhmm dovodi do procene od 100 miliona dolara, i to pre zvaničnog puštanja u rad. Očekuje se da će se zvanična verzija za preduzeća pojaviti početkom 2021. godine.

Izvor: B92

Danas objavljeno

Majka mu bacila u smeće kolekciju vrijednu 500.000$

D

Google Chrome je usporio? Znamo u čemu je stvar

D

Reklamirali telefone kao vodootporne, sad moraju da plate ogromnu kaznu

D

Ostavite komentar