Još uvek nije gotovo - sada električar tuži Aleka Boldvina - BIGportal.ba
Magazin Showbiz

Još uvek nije gotovo – sada električar tuži Aleka Boldvina

Jedan član ekipe filma “Rđa” koji je prošlog meseca prisustvovao kobnoj pucnjavi tokom snimanja scene, podneo je tužbu za nesavesno ponašanje protiv glumca Aleka Boldvina i producenta filma.

Časopis “Dedlajn Holivud” i veb-sajt poznatih ličnosti “TMZ” izveštavaju da je Serž Svetnoj, električar na snimanju tog filma u Santa Feu u Novom Meksiku, optužio producente i druge članove fimske ekipe, uključujući i glumca Aleka Boldvina da nisu primenili bezbednosne standarde i da su dozvolili da “revolver napunjen bojevom municijom bude uperen u žive ljudi na setu filma”, prenosi Rojters.

Tužba Serža Svetnoja je prva koja je podnesena u slučaju slučajnog smrtonosnog pucnja koji je krajem oktobra ispalio glumac Alek Boldvin.

Vlasti u Santa Feu u Novom Meksiku i dalje vode istragu, ali do sada nije podneta ni jedna tužba za taj incident sa smrtnim ishodom.

Podsetimo, snimateljka Hajlina Hačins je ubijena 21. oktobra, a reditelj Džoel Souza je ranjen kada je Boldvinov pištolj za koji je se mislilo da je bezbedan ispalio bojevi metak.

Osim Aleka Boldvina električar Svetnoj je tužio i oružarku Hanu Gutijerez i pomoćnika reditelja Dejva Holsa koji je rekao istražnim organima da je on Boldvinu dao pištolj tokom probe.

Pravni zastupnici Boldvina, Holsa, Gutijerezove i producentske kuće nisu odmah odgovorili na današnji zahtev da prokomentarišu podnošenje tužbe od strane električara Serža Svetnoja.

Danas objavljeno

U neobičnoj odori došao na dodjelu diploma: “Dovoljno sam potrošio na studije”

Vanja A

Mačka se zavukla u kamin pa transformacijom nasmijala ljude do suza

Vanja A

Kakav spektakl na leđima! Zendaya u haljini o kojoj danas priča cijeli svijet

Vanja A

Ostavite komentar