Još jedna tragedija u porodici slavnog Džona Travolte - BIGportal.ba
Magazin Showbiz

Još jedna tragedija u porodici slavnog Džona Travolte

Američka glumica Keli Preston preminula je u 58 godini od raka dojke, saopštio je danas njen suprug Džon Travolta.

On je rekao da je Preston preminula posle dve godine borbe sa bolešću, prenosi AP.

“Teška srca obaveštavam vas da je moja prelepa supruga Keli izgubila dvogodišnju bitku sa rakom dojke. Hrabro se borila uz ljubav i podršku svih nas”, rekao je Travolta.

U braku sa Travoltom bila je 29 godina i sa njim ima ćerku Elu (20) i sina Bendžamina (9), dok je sin Džet preminuo 2009. godine.

Keli je poznata je po ulogama u filmovima Blizanci i Džeri Mekgvajer, a poslednji fim koji je snimila je “Poslednja pesma” sa Majli Sajrus.

Inače, njihov sin Džet (16) preminuo je tokom porodičnog odmora na Bahamima kada je doživeo napad koji je bio fatalan po njegov život. Uprkos očajničkim pokušajima da ga ožive, tinejdžer je preminuo u porodičnoj kući na Bahamima, potvrdio je tada advokat porodice Travolta Majkl Osi. Prema njegovim rečima, Džet je i ranije imao napade.

Njegovi roditelji su u prošlosti govorili da je Džet patio od Kavasaki sindroma, retkog stanja koje može dovesti do oboljenja srca. Kavasaki bolest najćešće se javlja kod dece, sa 80 odsto pacijenata mlađih od pet godina, i češće oboljevaju dečaci nego devojčice.

Danas objavljeno

I lisica može biti čovjekov najbolji drug

Vanja A

Meksikanka je nova Mis svijeta

Vanja A

Prve fotografije: Lili Džejms kao Pamela Anderson

Zeljka

Ostavite komentar