Još jedna optužba na račun Merilina Mensona: "On je čudovište, jurio me je sjekirom" - BIGportal.ba
Magazin Showbiz

Još jedna optužba na račun Merilina Mensona: “On je čudovište, jurio me je sjekirom”

Esme Bjanko, koja je glumila Ros u “Igri prestola”, optužila je Marilina Mensona za zlostavljanje. Pridružila se tako još jednoj njegovoj bivšoj partnerki, Evan Rejčel Vud, a još četiri žene su iznijele optužbe na pjevačev račun.

Bjanko je Mensona opisala kao “čudovište koje ju je gotovo uništilo”.

U intervjuu za njujorški časopis The Cut, ona je iznela detalje o burnoj vezi sa Mensonom. Iako ga je do tada već nekoliko godina poznavala, oni su svoju vezu započeli 2009, na snimanju spota za njegovu pesmu “I Want to Kill You Like They Do in Movies”.

Glumica kaže da je Mensonovo nasilje nad njom počelo već tokom nastanka video-spota, kada joj je rekao: “Moraćete da se pretvarate da volite da vas maltretiram”.

Bjanko se priseća da su granice između glume i stvarnosti postale nejasne, a Menson joj je davao kokain, vezivao je kablovima, bičevao i koristio bolnu električnu igračku za seks na ranama koje je zadobila od vezivanja, prenosi portal Headliner.

Tada je imala 26 godina i uveravala samu sebe da je i pored nasilja stvorila emotivnu vezu s Mensonom, tvrdi ona. Spot za pomenutu pesmu nikad nije prikazan, a Menson je glumici dao nekoliko izgovora zašto nije objavljen.

Njih dvoje su čak počeli zajedno i da žive. Zlostavljanje se, navodno, nastavilo u njegovom domu u zapadnom Holivudu, dok se Bjanko prisetila da ju je Menson grizao bez pristanka tokom seksa, pa čak i da ju je u jednom trenutku i posekao nožem.

“Osećala sam se kao robinja. Dolazila sam i odlazila kad bi on to hteo. U potpunosti je kontrolisao i sa kim sam razgovarala. Sećam se da sam porodicu zvala telefonom, dok sam se skrivala u ormaru”, izjavila je.

Posle nekoliko meseci zajedničkog života, Menson ju je navodno sekirom progonio oko kuće, nakon čega je ona pobegla i prekinula vezu sa njim.

Menson je, inače, nedavno negirao sve navode o zlostavljanju.

Izvor: B92

Danas objavljeno

Gdje su i šta rade kćerke Baracka i Michelle Obame

Vanja A

I ona voli bižuteriju: Kate Middleton nosi naušnice od 4 KM

Vanja A

Tri rituala koja sretni parovi prakticiraju svaki, ali baš svaki dan

Vanja A

Ostavite komentar