Još jedan OnePlus pametni telefon dobio 3C sertifikat, stiže sa punjenjem od 160W - BIGportal.ba
Mobilni svijet Tehnologija

Još jedan OnePlus pametni telefon dobio 3C sertifikat, stiže sa punjenjem od 160W

Nepoznati OnePlus uređaj koji nosi kodni naziv PGKM10 je 3C sertifikovan sa 160W punjenjem. Ranije se pričalo da je PGKM10 OnePlus tablet, ali je sada naveden na 3C kao 5G mobilni telefon.

Ne znamo komercijalno ime PGKM10, ali pouzdani leakster Digital Chat Station kaže da je ovo OnePlusov pametni telefon kojeg pokreće Dimensity 8100, koji će imati bateriju od 4.500 mAh i podržavati punjenje od 150W.

Tipster takođe tvrdi da će ovaj OnePlus pametni telefon stići sledećeg meseca sa 6,7-inčnim ekranom sa rupom za selfi kameru koji dolazi iz kompanije BOE, sa sistemom trostrukih kamera na zadnjoj strani, gde je glavna od 50MP sa Sony IMX766 senzorom, javlja Sparrows News.

Međutim, OnePlus neće biti prvi brend u okviru BBK grupe koji je lansirao pametni telefon sa punjenjem od 150W. Ta čast će pripasti Realmeu pošto će kompanija lansirati GT Neo3 sa 150W punjenjem kasnije ovog meseca u Kini.

Realme GT Neo3 će imati Dimensity 8100 SoC i imati trostruku kameru na zadnjoj strani, koja će se, prema TENAA-i, sastojati od 50MP, 8MP i 2MP jedinica.

Izvor: Benchmark

Danas objavljeno

Steam ponovo postavio novi rekord po broju istovremenih korisnika

Vanja A

Snapdragon 8 Gen 2 je 42 % brži od Apple A16 Bionic procesora, tvrdi Xiaomi

Vanja A

Samsung GDDR6W memorija – duplo veći kapacitet i performanse

Vanja A

Ostavite komentar