Jokićev saigrač na prekretnici – NBA ili Evropa - BIGportal.ba
Košarka Sport

Jokićev saigrač na prekretnici – NBA ili Evropa

Argentinski košarkaš Fakundo Kampaco se nalazi na prekretnici s obzirom na to da se bliži kraj dvogodišnje saradnje sa Denver Nagetsima.

Kampaco je ograničen slobodan agent, ali ostanak u najjačoj ligi na svetu mu je i dalje prioritet.

“Moji prioriteti 1, 2 i 3 su da nastavim da igram u NBA. Za sada ne razmišljam o povratku u Evropu. Naravno da će se to desiti u nekom trenutku, ali ne sada. Jasna je situacija. Želim da probam ponovo u bilo kojoj franšizi”, poručio je Kampaco.

Međutim, to ne znači da će juriti ostanak po svaku cenu.

“Izbegavam da se vodim novcem kroz život. Uvek je bilo u vezi sa tim šta me čini srećnim i ispunjavanju snova. Isto tako sam morao da uračunam i porodicu i bez čega ostajem. Kao i za dolazak, isto važi i za ostanak u NBA. Ne zatvaram bilo koja vrata. Bilo bi naivno biti opsednut ostankom u ligi. Možda i ne dobijem ponude. Real Madrid je moja druga kuća, ali mi sada preostaje da samo čekam”, zaključio je omaleni Argentinac.

Kampaco je imao blistave momente u ligi, ali je naposletku dobijao sve manje prilike kod trenera tima iz Kolorada Majkla Melouna.

Tokom prethodne sezone odigrao je 65 utakmica sa po 18 minuta u proseku i za to vreme beležio pet poena i 3,4 asistencije.

Danas objavljeno

Lana Pudar izborila finale EP na 100m delfin tehnikom

M.

Đokovićev het-trik

M.

Mekinro o Đokoviću: To je s**nje, to je život

V.R.

Ostavite komentar