28. Aprila 2022.

Jokić: Vraćam se u Srbiju što je prije moguće

Big Portal

Jokić je bio sjajan u proazu Nagetsa od Golden Stejta, ali Nagetsima ni to nije bilo dovoljno da izbegnu eliminaciju, te je za njih ova sezona gotova.

Jokić je na konferenciji pričao o planovima nakon sezone, povredama koje su obeležile sezonu i o samoj seriji protiv Golden Stejta.

“Mislim da su prve dve utakmice presudile. Oni su tada napravili prednost i mi smo se uključili tek u utakmicama koje smo odigrali u Denveru. Oni su odličan tim”, rekao je Jokić.

Jokić je tokom utakmice imao problema sa zadnjom ložom pa ga je novinar upitao da nešto više kaže o tome

“Imao sam čudan osećaj u nekim trenucima, ali mislim da nije ništa ozbiljno, samo sam se u nekoliko navrata osetio malo čudno”, kaže aktuelni MVP NBA lige.

Dalje je pričao o povredama koje su obeležile ovu sezonu Denver Nagetsa.

“Od početka sezone sam rekao da imamo ono što imamo i sa tim ćemo igrati. Nisam se previše osvrtao na to. Dosta smo imali problema sa povredama tokom sezone. Naravno najviše su nam nedostajali Majkl i Džamal, ali tu su i ostali igrači.. Pi Džej (Dozir) koji je bio važan igrač za našu ekipu, Vlatko (Čančar)…”

Dva najbolja saigrača Nikole Jokića nisu nastupala ove sezone zbog povreda i mnogi veruju da bi zdravi Nagetsi napravili odličan rezultat.

“Ne znamo šta bismo uradili jer nismo potpuno zdravi, ali kao ekipa imamo mnogo talenta, mnogo potencijala i preostaje nam samo da još radimo zajedno. To se nikad ne zna dok ne počneš da igraš. Vidite, širom lige se prave supertimovi i oni ne daju tako dobre rezultate”.

Novinar je pitao Jokića kakvi su mu planovi po završetku sezone

“Nadam se da ću da odem u Srbiju što je pre moguće”, odgovorio je Jokić.

Podijeli vijest na:

Pretplata
Obavijesti o
guest

0 Komentara
Inline Feedbacks
Pregledaj sve komentare