12. Aprila 2021.

“Jokić se mnogo nervira zbog sudija – mora da prestane da se žali”

Big Portal

Denver je posle osam vezanih pobeda doživeo poraz rezultatom 87:105.

Jokić je imao tripl-dabl, ali ovog puta Denver to nije iskoristio i krunisao pobedom.

Boston je dobio drugo poluvreme 60:36 i Nagetsi su postigli samo osam poena u poslednjoj četvrtini.

Rekao sam igračima da moraju da budu bolji. Sve su bolje radili od nas i ubili su nam igru u napadu. Moji igrači su počeli da se žale i da kukaju, nisu igrali odbranu, nisu igrali požrtvovano… Mislim da je sve počelo kada smo vodili 14 razlike i imali četiri izgubljene lopte na kraju treće četvrtine. U poslednjoj ništa nismo mogli da uradimo. Dugo nismo igrali ovako loše. Najbolja stvar u NBA ligi je što sada idemo na avion i na novu utakmicu, pa možemo sve da popravimo“, kaže Meloun.

Meloun je zabrinut bio i tokom pobedonosnog niza.

Nisam mogao da predvidim da ćemo četvrtu četvrtinu izgubiti 31:8 i da ćemo biti loši. Porter je igrao veoma dobro u poslednje vreme, pa ko je očekivao da će šutirati 1/12 za tri poena. Odlično su branili i Nikolu. I klupa je loše igrala. Ništa nije bilo dobro“.

Jokića je izveo na četiri i po minuta do kraja i Nikola se nije vraćao u igru.

“Igramo šest utakmica u devet dana, ponovo igramo sutra uveče. Mislim unapred i šta dolazi. On se mnogo nervira jer mu sudije ne sviraju faulove, ali to ne sme da te odvrati od tvoje dužnosti kao košarkaša. Mora da se skoncentriše i da prestane da se žali. Mora da bude bolji. Izveo sam ga jer je bilo -12 i pokušao sam nešto drugo, da stavim Gordona na centra, ali nam ništa nije pomoglo“, zaključio je Meloun.

Podijeli vijest na:

Pretplata
Obavijesti o
guest

0 Komentara
Inline Feedbacks
Pregledaj sve komentare