Jokić: Prvi trening? Šok! - BIGportal.ba
Košarka Sport

Jokić: Prvi trening? Šok!

Navijači Denver Nagetsa sa velikim nestrpljenjem očekuju start nove sezone u NBA.

Jedan od glavnih aduta svakako će biti Nikola Jokić koji je imao odličnu prethodnu sezonu. Srpski centar je zabaležio debi na Ol-star meču, a bio je i u prvoj petorici sezone u izboru NBA.

Jokić je odmarao u nekoliko prijateljskih mečeva čini se da mu ni dalje nije jasno kako je bukvalno preko noći stekao veliku popularnost sa one strane Atlantika.

Ja samo igram košarku, isto kao što sam igrao i ranije, kao junior ili srednjoškolac. Sve radim na isti način“, rekao je Jokić nedavno kada su ga pitali šta to posebno karakteriše njegovu igru na centarskoj poziciji.

Denver nije žurio da ga “ubaci u vatru”. Strpljivo su čekali momenat da sazri, ali Jokić kaže da u početku nije imao viziju šta ga očekuje.

Prvi trening je bio šok. Momci su izašli iz teretane, svi su mi delovali izuzetno atletski. Džejdžej Hikson je bio tu, Kenet Farid, Jusuf Nurkić je bio povređen, ali je Žofri Lovernj takođe bio tu. Bio sam peta ili šesta opcija. Znam samo da sam radio naporno. Izgubio sam mnogo kilograma i pripremao sam svoje telo i um da radim još više i uverim sebe da ću dobiti priliku“, priznao je Jokić.

Danas objavljeno

“Jokić je jedinstven – najveći problem je njegova brzina”

Vanja A

Kirjos: Ne izlazim na teren u kostimu klovna

Vanja A

Kolins: Ne mogu biti srećnija, trud se isplatio

Vanja A

Ostavite komentar