12. Juna 2021.

Jokić: Ponovo bih to uradio

Big Portal

Ona mu je uručena pre početka meča i tom prilikom saigrači su umeli da ga pozdrave i da svi zajedno sa publikom u Koloradu proslave prestižnu nagradu.

“Da, bio je to poseban trenutak. Uživao sam u tome, bilo bi još bolje da je moja supruga bila ovde, kao i moji roditelji, ali drago mi je da su moji saigrači bili tu jer kao što sam i ranije rekao, to jeste moja nagrada, ali sam je dobio zbog svih njih, tako da moram njima da zahvalim. Prvo mojoj porodici, a zatim trenerima, igračima, medicinskom osoblju, vlasnicima i svima u klubu”, istakao je Jokić.

Vrlo brzo se prebacio na samu igru i utakmicu broj četiri koja se igra u noći između nedelje i ponedeljka od dva sata iza ponoći.

“Pred četvrtu utakmicu bi trebalo da sve ovo do sada ostavimo iza nas. Ako izgubiš četvrtu utakmicu, ideš kući. Moramo da se borimo i damo sve što imamo, to je način na koji treba da razmišljamo”.

Jokić je ubacio 32 poena, imao 20 skokova (od čega 10 ofanzivnih) i 10 asistencija, ali se nije proslavio u šutu iz igre 13/29, odnosno, trojkama, 1/6.

Njegov direktni čuvar Diandre Ejton odao mu je priznanje posle meča.

“Imao sam nek promašaje, osim tih 20 skokova. Ejton je imao 15 skokova, odradio je odličan posao. Ne mislim da nije trebalo da šutiram, ponovo bih to uradio. To su moji šutevi. Ali oni su odlično igrali, naročito Ejtan. Dao sam sve od sebe, niko ne želi da izgubi i pokušavao sam da dam sve što imam”, podvukao je Nikola Jokić.

Podijeli vijest na:

Pretplata
Obavijesti o
guest

0 Komentara
Inline Feedbacks
Pregledaj sve komentare