25. Maja 2022.

Jokić ne brine zbog odlaska predsjednika

Big Portal

Čelnici Nagetsa su u prethodnom periodu bili u konstatnom kontaktu sa uzastopnim MVP-jem NBA lige, koji ostaje zadovoljan pravcem u kojem se tim kreće i nakon odlaska Konelia koji je postao novi visokopozicionirani član Minesota Timbervulvsa.

Telefonski razgovori su vođeni između dve strane u kojim se diskutovalo o odlasku Konelija, prenosi “Denver Post”. Srećom po Nagetse, za Jokića to ne predstavlja problem. Srpski centar će u bliskoj bodućnosti potpisati maksimalni, petogodišnji ugovor vredan 254 miliona dolara i na taj način se obavezati na vernost timu iz Kolorada do kraja sezone 2027/28.

Kada je u pitanju Koneli, on je u Nagetse došao 2013. godine i bio je jedan od ključnih ljudi u izgrađivanju tima koji gledamo danas.

Koneli se sa čelnicima Timbervulvsa sastao sa svojom ženom Negom, a na kraju se ponuda ekipe iz Mineapolisa ispostavila boljom od one koju su imali porodica Krenke i Nagetsi.

POČINJE OPERACIJA NIKOLA JOKIĆ! Žele njega i nikoga više!Američki stručnjak je bio jedan od bitnijih faktora 2014. godine kada je Denver birao Nikolu Jokića sa 41. pikom, a draftovao je i Džamala Mareja 2016, odnosno Majkla Portera 2018. godine. Sa srpskim centrom je imao bliske odnose, a organizovao je i nedavni put u Sombor kada je Jokiću uručen MVP trofej.

Američki mediji navode da je imao dobar odnos sa svima u organizaciji, ali da je jednostavno odlučio da pođe za boljom ponudom.

Očekuje se da ga na mestu predsednika košarkaških operacija zameni dosadašnji generalni menadžer Kelvin But, ali ništa još nije odlučeno.

B92.

Podijeli vijest na:

Pretplata
Obavijesti o
guest

0 Komentara
Inline Feedbacks
Pregledaj sve komentare