"Jokić je Vestbruk za centre, imaće tripl-dabl u prosjeku" - BIGportal.ba
Košarka Sport

“Jokić je Vestbruk za centre, imaće tripl-dabl u prosjeku”

Nejt Robinson, nekadašnji trostruki šampion u zakucavanjima, pohvalno je pričao o Nikoli Jokiću u emisiji “The Herd” na televiziji Foks.

Voditelj emisije Kolin Kauherd pričao je sa Robinsonom o mnogim temama, a dotakli su se i Denver Nagetsa, koji su osveženje za NBA.

Denver je veoma zanimljiva ekipa, igraju lepu košarku“, rekao je Robinson, koji je dodao da mu je krivo što Nagetsi ne koriste više Ajzeju Tomasa, nekadašnjeg kandidata za MVP, koji sedi na klupi ove ekipe.

Kauherd je potom dodao da je za njega Jokić najkorisniji igrač u ligi, pošto sve košarkaše oko njega čini boljim.

On je hodajući tripl-dabl. Jokić je Vestbruk za centre. Sledeće godine će beležiti tripl-dabl u proseku“, kazao je Robinson.

Robinson je dobar prijatelj sa Vilsonom Čendlerom i kada je ovaj igrao u Denveru, omaleni plejmejker je znao da će Nikola biti sjajan igrač.

Volim da gledam Jokića. Kada je Vilson Čendler bio u ekipi pitao sam ga preko video poziva – ‘brate, gde Jokić’ – on mi je pokazao i rekao sam mu – ‘samo nastavi tako’.

Njih dvojica razgovarali su još od Kavaju Lenardu, Kevinu Durentu, Džoelu Embidu i drugim aktuelnim temama u NBA. Deo gde pričaju o Nagetsima i Jokiću pogledajte od 07:30 do 09:36.

Danas objavljeno

Piksi o Superligi: Gospodo, fudbal je širi pojam od 12

Vanja A

FIFpro “podigao glas” protiv UEFA

Vanja A

Koliko će De Brujne pauzirati? Protiv Aston Vile sigurno

Vanja A

Ostavite komentar