Jokić je božanstvo u Denveru – i vlasnik kluba je došao u Sombor zbog njega - BIGportal.ba
Košarka Sport

Jokić je božanstvo u Denveru – i vlasnik kluba je došao u Sombor zbog njega

Nikola Jokić je drugi put u nizu proglašen za MVP-ja NBA lige, a kakav status uživa u Denver Nagetsima najbolje je pokazala upravo ova nagrada.

Iako je NBA plej-of u jeku, Jokić se odavno vratio u Srbiju zbog rane eliminacije svog tima.

Zbog toga je imenovanje za MVP-ja dočekao u Somboru, ali to nije sprečilo ključne ljude Nagetsa da mu lično čestitaju na neverovatnom uspehu.

A da Jokić ima status božanstva u Koloradu, pokazuje spisak imena koji je došao na sever Srbije kako bi sa našim centrom proslavio osvajanje nagrade.

Pored već redovnog gosta Sombora trenera Nagetsa Majka Melouna, lično je došao i vlasnik kluba Džoš Krenke, koji se pojavio u majici sa Jokićevim likom.

Osim njih, došli su i direktor košarkaških operacija Tim Koneli, potom kondicioni trener Felipe Ajhenberger, direktor razvoja igrača Ognjen Stojaković…

Oni su iznenadili Jokića u štali za konje gde su mu i uručili kristalnu kuglu NBA u čast 75. godišnjice lige.

“Bio je veliko iznenađenje. Izašao je sa staze, nije očekivao ništa od ovoga i da vidi vlasnika Džoša Kronkea, Tima Konolija, trenere i porodicu, sve koji ga vole. Bio je to trenutak koji neću zaboraviti. Mislim ni Nikola. Kakav trenutak, druga MVP nagrada. Zaslužio je, a zato ga i volim jer je bio skroman zbog podrške koju je dobio”, rekao je trener Nagetsa Majk Meloun.

MVP trofej će, ipak, dobiti kada se vrati u SAD.

Danas objavljeno

Adem Ljajić u Partizanu?

Vanja A

Čović o Pešiću i Teodosiću: Trapavo, reprezentacija nije jedan igrač

Vanja A

Tadić o razbojnicima: Pesnicom u glavu, neka probaju ponovo

Zeljka

Ostavite komentar