23. Septembra 2021.

“Jokić je bio debeo i lošiji od Plamlija”

Big Portal

Majkl Porter Džunior je u srednjoj školi važio za jednog od najtalentovanijih košarkaša u Americi i predviđao mu se prvi pik na NBA draftu.

Odabrao je univerzitet Mizuri gde je njegov otac radio kao trener, jer je prvobitno želeo na Vašington kod gospodina Lorenza Romara, ali je on dobio otkaz pa se i Porter predomisio.

Zbog problema sa leđima je pao na 14. mesto odakle su ga izabrali Denver Nagetsi i on je objasnio u podkastu “Old Man And The Three” kako je izgledao njegov prvi trening i susret sa Jokićem.

“Kada sam upoznao Jokića on je bio debeo. Sećam se da sam ga video u teretani kada sam tek došao u Denver i na prvom treningu me je nadskočio i uzeo mi nekoliko skokova pa sam shvatio da se radi o dobrom igraču. Nisam stvarno znao mnogo o Jokiću jer nisam ni gledao Denver. Kada je na red došao trening kamp gledaoo sam Jokića sve više. On je bio lošiji od Mejsona Plamlija i nije bilo jasno zašto igra pre njega, pa su mi saigrači objasnili da Jokić može da da 40 poena kad god hoće i da samo sačekam da sezona počne”,
 objasnio je Porter.

Porter je govorio i o Jokiću u poređenju sa Janisom Adetokumbom.

“On je za mene jako sličan Janisu i kada ima loš meč on je isti kao kada ima dobar. Ne zanima ga da li je odigrao dobro već će da sedi onako pomalo i arogantno i zbog toga ga baš poštujem, on je ono što jeste, ne misli da je super zvezda”

Podijeli vijest na:

Pretplata
Obavijesti o
guest

0 Komentara
Inline Feedbacks
Pregledaj sve komentare