John Travolta i Samuel L. Jackson ponovo zajedno u reklami ispunjenoj referencama ‘Pulp Fiction’ - BIGportal.ba
Magazin Showbiz

John Travolta i Samuel L. Jackson ponovo zajedno u reklami ispunjenoj referencama ‘Pulp Fiction’

John Travolta i Samuel L. Jackson ponovo su udružili snage u prazničnoj reklami za Capital One, 26 godina nakon što su zajedno glumili u filmu “Pulp Fiction”.

Travolta, 66-godišnji glumac, preuzima ulogu Djeda Mraza, istovremeno odavajući počast svom liku Vincentu Vegi iz filma “Pulp Fiction” iz 1994. godine, režisera Quentina Tarantina.

Reklama započinje tako što Travolta čita božićnu listu želja dok pije milkshake, što je odavanje počasti njegovom liku Vincentu Vegi i Mimi Wallace (Uma Thurman), koji dijele piće u filmu.

Travolta završava listu čitajući “3.000 bolo ties”, jedan od Veginih zapaženih aksesoara, prije nego što dobije zahtjev za video ćaskanje od nikoga drugog, do njegovog kolege iz filma “Pulp Fiction”, Samuela L. Jacksona.

Miramax

Reklama se završava sa Travoltom koji rekreira kultnu plesnu scenu između njega i Thurman. No, umjesto da Travolta pleše s Umom Thurman uz pjesmu Chucka Berryja “You Never Can Tell”, reklama završava kako glumac pleše s gospođom Claus na Berryjev praznični hit “Run Run Rudolph”.

Ultra.ba

Danas objavljeno

Britanac pati od rijetkog sindroma koji hranu pretvara u alkohol: Jednom se napio od čipsa

V.R.

“Boli me uvo” autfit Hejli Biber je najjača kombinacija ikad

V.R.

Seksualni problemi koji muče većinu parova: Umor, djeca, došla je beba..

V.R.

Ostavite komentar