Joey iz Prijatelja s ocem ne priča devet godina, niti ga finansira - BIGportal.ba
Magazin Showbiz

Joey iz Prijatelja s ocem ne priča devet godina, niti ga finansira

Zvijezda serije Prijatelji Matt LeBlanc nije pričao s ocem Paulom devet godina. Paul kaže kako je došlo do sitne svađe zbog poklanjanja motora i da otada on pokušava popraviti stvari.

– Devet godina živim bez ikakvog kontakta i još uvijek mi je teško povjerovati šta se dogodilo – rekao je Paul za The Sun.

Glumac je odrastao s majkom Patricijom, od koje se Paul razveo još dok je Matt bio mali dječak. Odselio se u Australiju pa vratio u Ameriku kad je Matt imao već osam godina. Matt je 1998. pomogao ocu da dobije kuću iz snova u planinskom selu u Coloradu i počeo mu je isplaćivati džeparac.

Kada bi ga Matt posjetio, kaže Paul, pili bi pivo i zezali se s motorima. Opisao je i kako je došlo do svađe.

– Imao sam tešku nesreću, bilo je čudo što sam preživio pa sam poklonio svih pet motora. Nije ničija briga ako ću se ja riješiti motora, ali Matt za to nije htio ni čuti. Bio je jako ljut. Rekao mi je da mi prestaje davati džeparac. Vjerovatno je mislio da ću ga moliti da promijeni mišljenje – tvrdi Paul.

Nije mu jasno, kaže, zašto je to toliko naljutilo Matta. Nakon što mu je glumac prestao davati novac, Paul, tvrdi, živi od socijalne pomoći.

Paul je, tvrdi, nekoliko puta poslao poruku sinu da se pomire, ali ih Matt ignorira.

– To je ponižavajuće, ali istina je da je Matt uvijek bio mamin dječak. Moja poruka Mattu je da se mora sabrati prije nego što bude kasno. Nedostajat ću ti kad me više ne bude bilo . poručuje Paul, koji tvrdi da su Matta novac i slava promijenili na gore.

O svemu se oglasio i glasnogovornik glumca.

– Matta i njegovu majku je Paul napustio kad je on još bio dijete – bio je kratak.

Izvor: index.hr

Danas objavljeno

Georgina je prije Ronalda bila čistačica, a život joj je obilježila strašna tragedija

Vanja A

Znate li koliko je veliko i teško srce plavog kita?

Vanja A

Pogledaj najavu za film “The Batman”

Vanja A

Ostavite komentar