Joaquin Phoenix opet doživio potpunu transformaciju, ne liči na sebe - BIGportal.ba
Magazin Showbiz

Joaquin Phoenix opet doživio potpunu transformaciju, ne liči na sebe

Slavni glumac Joaquin Phoenix obilježio je prošlogodišnju sezonu dodjela filmskih nagrada osvojivši sve što je mogao ulogom u ‘Jokeru’ Todda Phillipsa.

Zbog iste uloge je morao drastično smršati, što je bilo vrlo izazovno. Iako je i sam priznao da ga je na prvu bilo jako strah, uspio je oduševiti apsolutno sve. Kako ekstremizam za njega nije stran pojam, nije čudno što je za novu ulogu otišao u drugu krajnost.

Nakon što je bio najmršaviji ikada u svome životu, sada je prošao još jednu fizičku transformaciju – ponovno zbog uloge. U ponedjeljak je oskarovac viđen na setu u Kanadi na snimanju scena za nadolazeći film Disappointment Blvd. Phoenix je viđen sa sijedom, prorijeđenom kosom i bio je osjetno deblji od njegove posljednje uloge Jokera, za koju je rekao da je izgubio 52 kilograma.

Iako se o novom filmu 46-godišnjeg glumca, koji je napisao i režirao Ari Aster (Midsommar, nasljedni), nije puno govorilo, IMDb ga opisuje kao portret jednog od najuspješnijih poduzetnika svih vremena koji traje desetljećima’. Zbog najnovijih fotografija, glumac je dobio titulu kralja transformacija.

Izvor: Story.hr

Danas objavljeno

Ko u Zagrebu zarađuje skoro 3.000 evra mjesečno?

Zeljka

Ljudi nemaju ništa protiv seksa sa robotima

Zeljka

Proglasila štrajk nakon optužbe muža da samo on čisti, pa poslije slikala haos koji je nastao u kući

Zeljka

Ostavite komentar