Jeziva ispovijest pjevačice koje dugo nije bilo u javnosti:"Bila sam kidnapovana, drogirana i silovana" - BIGportal.ba
Magazin Showbiz

Jeziva ispovijest pjevačice koje dugo nije bilo u javnosti:”Bila sam kidnapovana, drogirana i silovana”

Pevačica Ejmi Dafi je na svom Instagram profilu dala objašnjenje zašto je toliko dugo nije bilo na javnoj sceni, otkrivši jezive stvari koje su joj se dogodile.

Velška pevačica, najpoznatija po pesmi “Mersi” bila je predodređena za veliku karijeru, ali onda se nakon što je objavila album 2011. prosto nestala sa javne scene.

Nakon mnogo godina, Dafi je kontaktirao novinar kojem je odlučila da otkrije pravi razlog iz kojeg je prestala da peva.

“Nema jednostavnog načina da vam ovo kažem. Mnogi među vama se pitaju šta se sa mnom dogodilo, gde sam i zašto nestala. Puno sam puta razmišljala o tome kako da ovo napišem… i kako bih se nakon toga osećala. Nisam u potpunosti sigurna zbog čega mi se čini da je sada pravo vreme za to i da će me razgovor o tome osloboditi. Sigurno se pitate zašto nisam odlučila da iskoristim svoj glas da bih izrazila svoju bol”, objavila je pevačica na svom Instagram profilu kao odgovor na to zbog čega je toliko dugo nema u javnosti.

Iako nije želela da iznosi nikakve konkretnije detalje o tome ko joj je to učinio, da li je odgovarao za zločin, tražila je od fanova da je podrže i da ne očekuju od nje da će odjednom biti ona stara vesela Dafi kakva je bila kada je napustila scenu.

“Nisam želela da svetu pokažem tugu, ne znajući kako ću pevati slomljenog srca. No ono se postupno dosad zacelilo. Istina je… i molim vas, verujte da sam sada dobro i na sigurnom. Više dana su me silovali, drogirali i držali u zatočeništvu, ali preživela sam i trebalo mi je mnogo vremena za oporavak”, napisala je i naravno, odmah dobila podršku, piše Gardijan.

https://www.instagram.com/p/B8_95uYhFMQ/?utm_source=ig_embed

Danas objavljeno

Bred Pit i Emili Ratajkovski se viđaju

Zeljka

Šta se desilo Orlandu Blumu? Legolas potpuno neprepoznatljiv

Zeljka

Damijana Davida: “Gore od bolesti, danas je tužan dan”

Zeljka

Ostavite komentar