Jeti, a nije Škoda - BIGportal.ba
PlayGameR Tehnologija

Jeti, a nije Škoda

U drugoj polovini januara: Microsoft bi da kupi Activision Blizzard, Google ukida besplatni G Suite, avioni se nisu spremili za 5G, a mi se spremamo za novo ime i nove boje.

Iako će, kako kažu, biti tek treći gejming igrač, sve oči javnosti i regulatora uperene su u Microsoft koji bi za rekordnih skoro 70 milijardi da kupi kompaniju koja stoji iza imena kao što su Warcraft, Overwatch, Call of Duty, ali i Candy Crush.

Google je počeo sa slanjem obaveštenja o gašenju besplatne usluge G Suite, a koja će do jula 2022. godine omogućavati svima koji su se na vreme registrovali da ono što danas zovemo Google Workspace koriste besplatno. Posle toga – kako se ko snađe, a mi se u ovoj epizodi bavimo alternativama i šta čeka sve one koji su se ozbiljno naslanjali na ovu besplatnu uslugu.

https://b92.net/podcast/tehnopolis/index.php?yyyy=2022&nav_id=2096988

5G se umešao u američki avio saobraćaj, a na domaćem tržištu dešava se promena koja preti da ugrozi prošlogodišnju akviziciju koja nam je izlazila iz frižidera. Tačka razno se ustalila, a na njoj su ovog puta čipovi, Google i EU u koštacu sa ciljanim oglašavanjem, Samsungovo raspakivanje i Appleova vreća novca za koju bi Srbija morala da radi više od godinu dana.

Hvala na slušanju!

Benchmark.

Danas objavljeno

Google će obavještavati kada se vaši podaci pojave u rezultatima pretrage

Zeljka

Savršeno jasne fotografije telefona Huawei nova 10 Pro

Zeljka

Microsoft upozorava korisnike kada pogrešno koriste lozinku

Zeljka

Ostavite komentar