Jennifer otkrila šta je rekla Angelini prije nego što joj je uništila brak - BIGportal.ba
Magazin Showbiz

Jennifer otkrila šta je rekla Angelini prije nego što joj je uništila brak

NIKADA nije bila tajna da Jennifer Aniston i Angelina Jolie već dugi niz godina nisu u dobrim odnosima, a svemu tome kumovao je ljubavni trokut u kojem su se našle.

Naime, Aniston iza sebe ima dva propala braka, a prvi se put udala 2000. godine, i to za glumačkog kolegu Brada Pitta. Njihov je brak potrajao samo pet godina, a razlog razvoda bila je upravo glumica Angelina Jolie u koju se Brad zaljubio tokom snimanja filma “Gospodin i gospođa Smith”.

U razgovoru za Vanity Fair Jennifer je progovorila i o tom periodu u svom životu te je otkrila kako je Angelinu susrela samo jedan jedini put, i to na parkiralištu na kojemu se snimala serija “Prijatelji”, u kojoj je Jennifer imala jednu od glavnih uloga. No ono što je rekla svojoj kolegici i budućoj ljubavnici svog supruga mnoge je rastužilo.

Naime, njihov susret dogodio se mahom prije nego što je započelo snimanje filma “Gospodin i gospođa Smith”, u kojem su njezin tadašnji suprug Brad i Angelina imali glavne uloge. Jen je ispričala kako se zaustavila kada je vidjela Angelinu, predstavila joj se i rekla: “Brad je tako uzbuđen što može raditi s tobom. Nadam se da se dobro zabavljate.”

Naravno, nije mogla ni slutiti šta će se sve dogoditi u skorijoj budućnosti te da će je suprug ostaviti upravo zbog Angeline, prenosi Mirror.

Podsjetimo, Brad Pitt i Angelina Jolie vjenčali su se 2014. godine, ali i njihov brak je nakon samo dvije godine neslavno završio.

 

Index

Danas objavljeno

Top-10 znamenitosti Londona

Vanja A

Nestala pre 11 godina pronađena kako živi u komšijinoj kući!

Vanja A

Oduševila izgledom: Slavna pjevačica izgubila 18 kilograma

Vanja A

Ostavite komentar