Jennifer Lopez zna kako se nosi slip haljina tokom jeseni - BIGportal.ba
Magazin Showbiz

Jennifer Lopez zna kako se nosi slip haljina tokom jeseni

Ništa nije teško kada radiš ono što voliš, tako bismo ukratko mogli da opišemo stil života višestrane umjetnice iz naslova.

Ovoga puta, J. Lo smeđu je zamjenila zelenom, koja je takođe jedan od simbola oktobarskih dana. Možda je posredi želja da bude odjevena u boju obilja i radosti, koju sva je prilika živi, prije svega u partnerstvu.

Bilo kako bilo, posvećenost, energija i želja prosto se osjećaju u svakom javnom pojavljivanju. U 52. godini izgleda sjajno, djelom i zbog toga što je nikad ženstvenija, tako što je sportski stil zamenila elegantnim. Predstavićemo vam novu odjevnu kombinaciju koja u sebi sadrži neke ključne komade aktuelne sezone.

Dugu satensku haljinu maslinaste nijanse, koja je sačekala svoj trenutak, upotpunila je mantilom na vezivanje u vojničkom stilu. Naravno, iza ovog spoja stoji ideja da se postigne dinamika, zbog različitih tekstura, ali i istakne struk, što je uvijek dobra ideja. Neizostavno je spomenuti i nakit, koji je sjajno ispratio garderobu, a privjesci su učinili da haljina još više dođe do izražaja.

Izvor: Citymagazin.danas.rs

Danas objavljeno

Nekoliko prednosti odrastanja djece uz kućne ljubimce

Vanja A

Otac princeze Charlene progovorio o njenom zdravstvenom stanju

Vanja A

Tinejdžer tužio auto školu jer je pao na vozačkom ispitu!

Vanja A

Ostavite komentar