Jennifer Lopez nazivaju najneljubaznijom divom - BIGportal.ba
Magazin Showbiz

Jennifer Lopez nazivaju najneljubaznijom divom

Jennifer Lopez slovi za jednu od najljepših žena svijeta, pa uprkos činjenici da je napunila 52 godine, ova ljepotica privlači uzdahe mnogih muškaraca. Zato se teško može reći da može biti ljubomorna na ostale pripadnice ljepšeg spola.

Naime, serija ispovijesti „Horor priče stjuardesa“ nedavno je otkrila da latino diva zahtijeva da na njenim privatnim letovima u avionu ne budu stjuardese, već samo muškarci, jer je užasno ljubomorna.

Također su dodali da ju, iako su radili s mnogim poznatim osobama, smatraju najneljubaznijom.

– Letenje s J. Lo je pakao, stalno je vrijeđala nas stjuardese jer smo mlađe, ljepše i zgodnije od nje – navela je stjuardesa, prenose svjetski mediji.

Sve se to dogodilo dok je latino diva bila zaručena s Alexom Rodriguezom. Nemamo saznanja ponaša li se tako prema ljudima i sada, dok je u vezi s Benom Affleckom. Nekako nam se ipak čini zadovoljnija.

Podsjetimo, nakon 17 godina Jennifer je obnovila vezu sa slavnim glumcem, navodno su stvari među njima vrlo ozbiljne, pa se mnogi obožavatelji nadaju da će Ben ponovno kleknuti pred Jennifer do kraja godine i da će ovaj put provesti svoj plan skroz do oltara.

Izvor: Story.hr

Danas objavljeno

Patuljasti jarići su zvijezde Instagrama

Vanja A

Dakota Džonson ima najsmešniji odgovor na komentar “haljina ti je prekratka”

Vanja A

Plava će obojiti sve zimske outfite

Vanja A

Ostavite komentar