Jennifer Lopez kao iz bajke u svijetloplavoj haljini od tila - BIGportal.ba
Magazin Showbiz

Jennifer Lopez kao iz bajke u svijetloplavoj haljini od tila

Za Jennifer Lopez nije neobično da nosi ekstravagantne, ogromne haljine. Ali, 51-godišnja pjevačica bila je kao iz bajke u svijetloplavoj haljini od tila. Uz haljinu je nosila visoke lakovane čizme, kratku jaknu i slojeve lančića. Čitav izgled potpisao je Balmain, a nosila ga je kako bi snimila svoj novogodišnji Rockin ‘Eve nastup na Times Square-u.

Lopez je u decembru razgovarala sa Billboardom o tome zašto je odlučna raditi velike stvari u svojoj karijeri, uključujući nastupe na Super Bowl-u, bez obzira na njenu dob i tretman zabavne industrije prema starijim ljudima.

Instagram/jlo

“Kao ženu, ljudi vas žele otpisati: ‘Ko je sljedeća zgodna djevojka?’ Kad si glumica, uvijek to čekaš “, rekla je. “Odlučila sam da to neću dozvoliti. I dalje ću iznenađivati sebe i druge. 2018. godine napravili smo slatki film pod nazivom Second Act, a ja sam napisala snimila pjesmu ‘Limitless’, koju je napisala Sia. Postala je moja mantra.”

Instagram/jlo

“Moram proslaviti sa svojom porodicom i obožavaocima i reći im: ‘Bezgranični ste.’ Ova poruka koju pokušavam dati svima zaista je postala dio mene.”

Danas objavljeno

10 savjeta za buduće i sadašnje vlasnike pasa

Vanja A

U Amsterdamu pronađen slijepi putnik u prostoru za točak aviona, preživio 11-satni let

Vanja A

Kristina Agilera pohvalila Britni Spirs

Vanja A

Ostavite komentar