Jennifer Lopez i Ben Afflec konačno uhvaćeni ZAJEDNO! Tope se u zagrljaju - BIGportal.ba
Magazin Showbiz

Jennifer Lopez i Ben Afflec konačno uhvaćeni ZAJEDNO! Tope se u zagrljaju

Dženifer Lopez i Ben Aflek se viđaju, ali mnogi su bili sumnjičavi dok ne vide zajedničku fotografiju!

To je to – konačno se pojavila paparaco fotografija koja dokazuje da je Benifer ponovo aktuelan! Dženifer Lopez (51) i Ben Aflek (48) su posle 17 godina apsolutno ponovo u vezi!

Bila je to ljubav decenije. Zaljubljeni do ušiju verili su se, a onda raskinuli veridbu. Po hitnom postupku se Ben Aflek venčao sa glumicom Dženifer Garner i dobio troje dece, a Dženifer Lopez sa pevačem Markom Antonijem i dobila blizance. Onda su se oboje razveli.

Raskinula sa Rodrigezom

Kada je Džej Lo (51) objavila da je raskinula veridbu sa Aleksom Rodrigezom mediji su počeli da bruje da je slavni par ponovo zajedno. Spekulisalo se da su bili na zajedničkom vikendu u Montani, da je on zbog nje došao na koncert.Bivši verenik se oglasioAleks Rodrigez (45) je na svom profilu napisao da je započeo novu fazu života. “Sve što mi ne služi na dobro izašlo je iz mog života. Nova energija stiže. Otključavam novi nivo mentalnog, psihičkog i spiritualnog”.

Sada ih je definitivno “uhvatio” paparaco! Jennifer Lopez i Ben Afflec su protekli vikend proveli u Zapadnom Holivudu. U ponedeljak su viđeni na večeri u restoranu “Wolfgang Puck’s” kako stižu jednim kolima, a Ben Aflek vozi, izlaze zajedno i zagrljeni ulaze na večeru.

U kolima i treća osoba

U kolima je sedela i treća osoba, a Ben je, čim je izašao zapalio cigaretu.

Dženifer i Ben su javnost pokušavali da prevare javnim pojavljivanjem tokom vikenda. Naime, Džej Lo je vikend provela u Majamiju sa decom i bivšim suprugom, a Ben, takođe, sa decom u Los Anđelesu.

Dženifer je nedavno objavila na Instagramu fotografiju na kojoj peva i potpisala je rečima: Sexy summer fun coming!

Danas objavljeno

Kevin Spejsi ide na sud zbog optužbe za zlostavljanje

Vanja A

R’Boni Gabriel prva Filipinka s titulom mis Amerike u posljednjih 60 godina

Vanja A

Stvari koje trebaš znati ako želiš da imaš psa i mačku istovremeno

Vanja A

Ostavite komentar