Jennifer Aniston se vraća bivšoj ljubavi? - BIGportal.ba
Magazin Showbiz

Jennifer Aniston se vraća bivšoj ljubavi?

Jennifer Aniston, 52-godišnja holivudska glumica i bivša supruga 57-godišnjeg Brada Pitta, uhvaćena je ponovno s Johnom Mayerom, navodi magazin Who. Šuška se da je američki pjevač, tekstopisac i gitarist, 43-godišnji John, ponovo osvojio njeno srce, a za sve je ovaj put kriva popularna aplikacija.

Naime, John i Jennifer, nedavno su uočeni kako izlaze zajedno iz restorana, no to nije jedina indikacija da je par ponovo zajedno. Fanovi su također primijetili Jenniferinog psa, Lorda Chesterfielda, u Johnovim TikTok videima. Poznata je Jenniferina ljubav prema Lordu Chesterfieldu te da se rijetko od njega odvaja. Vodeći se time, vrlo je vjerovatno da se Jennifer nalazila negdje iza kamere što je bilo dovoljno da obožavatelji krenu nagađati kako je obnovila romansu s Johnom.

Podsjećamo, Jennifer i osam godina mlađi muzičar bili su zajedno oko godinu dana tokom 2008. i 2009. godine. Bivši se par upoznao na jednoj oskarovskoj zabavi, no njihova ljubav nije dugo trajala. O razlozima prekida dugo se nagađalo. Šuškalo se kako joj on nije vjeran, kako se ne želi skrasiti, no spominjala se i razlika u godinama. Poznati zavodnik nakon prekida s holivudskom miljenicom u više je navrata priznao kako zbog toga žali.

Izvor: Story.hr

Danas objavljeno

Dadilje slavnih osoba nemaju normalan život

Vanja A

Prisjeo mu dobitak na lutriji: Svaki dan mu dolaze kući i traže novac

Vanja A

BL Chilli Queen oduvala mušku konkurenciju na “Šurijadi”

Vanja A

Ostavite komentar