Jennifer Aniston se skinula u bikini i potvrdila da i dalje izgleda nevjerovatno - BIGportal.ba
Magazin Showbiz

Jennifer Aniston se skinula u bikini i potvrdila da i dalje izgleda nevjerovatno

GLUMICA Jennifer Aniston ima 50 godina, a mnogi bi joj dali upola manje. Da za to postoji opravdan razlog, potvrdila je i fotografijama koje su nastale u sklopu intervjua za prestižni časopis InStyle.

Naime, upravo će ona krasiti novembarsku naslovnicu ovog časopisa, a mnoge je već sad oduševila svojim isklesanim tijelom koje je došlo do izražaja u jednostavnom crnom bikiniju.

Štaviše, Jen će se obožavaocima smiješiti s čak pet različitih naslovnica na kojima je prikazana u maniru slavnih ljepotica iz 60-ih i 70-ih godina.

Kako su urednici InStylea naglasili, njena ljepota je simbol američkog glamura, a s tim su se složili i brojni fanovi. Osim toga, nije trebalo dugo čekati da društvene mreže preplave komplimenti na račun njenog izgleda.

“Možemo li, molim vas, razgovarati o tome kako ova žena izgleda sve bolje s godinama??? Mislim, Hollywood se bavi samo djevojčicama i starletama i sve više zapostavlja žene koje stare, No, Meryl Streep, Bette Midler, Michelle Pfeifer, Jennifer Aniston i nekolicina drugih dokazuju da su najbolje glumice upravo žene u godinama koje stare poput finog vina”, samo je jedan od takvih komentara.

Uprkos njenom fantastičnom izgledu, u koji smo se uvjerili nebrojeno puta do sad, bilo je i onih koji su uvjereni kako je samo riječ o dobrom fotošopu.

Danas objavljeno

Jedini rudnik dijamanata na svijetu u kome ako ga pronađete vaš je!

Vanja A

Hyundai modna kolekcija

Vanja A

Princeza Charlene zabrinula fanove novom objavom: Izgleda tužno i bolesno

Vanja A

Ostavite komentar