6. Augusta 2021.

Jennifer Aniston otkrila jednostavan trening kojim održava liniju

Big Portal

Naime, Jennifer je glavna zvijezda septembarskog izdanja američkog magazine InStyle. Glumica krasi naslovnicu magazina, a tim povodom dala je i veliki intervju u kojem je, između ostalog, progovorila o svojim prehrambenim navikama i tjelovježbi.

https://www.instagram.com/p/CSOzMX_DlT1/

Rekla je kako, kada je pod stresom, pojede komadić čipsa, a kada ju je novinarka upitala da pojasni je li to stvarno u pitanju samo jedan komad, Jennifer je odgovorilaNajčešće. Dobra sam u tome. Pojest ću jedan bonbon, jedan komadić čipsa. Znam, to je tako dosadno.

Kada su u pitanju alkoholna pića, pije isključivo dvije vrste – margaritu bez šećera i martini, a zaustavlja se na najviše dva ili tri pića.

Naravno, fit figuru ne bi mogla imati bez redovite tjelovježbe u kojoj oduvijek uživa.

Prošle godine imala sam jednu ozljedu i mogla sam se baviti samo pilatesom kojeg stvarno volim, ali nedostajalo mi je ono pravo znojenje kada dam sve od sebe. Zato se sada vraćam svojoj 15-15-15 rutini. Potreban mi je taj tip kretanja pa makar samo skakala po trampolinu 10 minuta dnevno, rekla je Jennifer i opisala kako izgleda njen svakodnevni trening.

On se sastoji od tri vježbe na spravama koje izvodi u sljedećim intervalima:

– 15 min vožnje sobnog bicikla
– 15 minuta vožnje eliptičnog trenažera
– 15 minuta trčanja na traci

Izvor:zadovoljna

Podijeli vijest na:

Pretplata
Obavijesti o
guest

0 Komentara
Inline Feedbacks
Pregledaj sve komentare