Jelisavjeta o privatnom životu: Glumica otkrila kakav je Miloš otac, da li joj prija majčinstvo i na koga liči ćerka Petra! - BIGportal.ba
Ex Yu Magazin

Jelisavjeta o privatnom životu: Glumica otkrila kakav je Miloš otac, da li joj prija majčinstvo i na koga liči ćerka Petra!

Jelisaveta Orašanin rodila je ćerku Petru pre 2 mjeseca, a sada je progovorila o privatnom životu.

Foto: Instagram

Jelisaveta Orašanin rodila je ćerku Petru pre 2 meseca, a sada je progovorila o privatnom životu.

Glumica je istakla da je fizički trudnoća, porođaj i majčinstvo nisu promenili nimalo, što je dobro, osim što je navikla da manje spava. S obzirom na to da je glumica otišla kod supruga u Los Anđeles kad je počeo da joj se nazire trudnički stomak i kad je osetila da bi trebalo da se posveti održavanju trudnoće, sve glumačke angažmane prepustila je koleginicama. Sada kada njena naslednica ima tri meseca, Jelisaveta se vratila poslu, prvo kroz predstavu, a uskoro je čekaju i snimanja. Kaže da joj je odmor prijao i da sada s elanom nastavlja dalje.

Strašno mi je brzo prošlo vreme jer sam uživala u trudnoći. Nedostajali su mi prijatelji, ali evo brzo sam se vratila Srbiji i poslu“, rekla je Jelisaveta i otkrila šta joj se dešavalo posle porođaja.

Predivno sam se osećala i ne mogu da opišem sreću koju sam osetila kad sam ugledala ćerku. Ime smo joj dali zajedno, a više liči na Tea“, kaže ona i ističe da je Miloš predivan otac.

Danas objavljeno

Snimanje dokumentarca o Novaku još nije završeno

Vanja A

Enis Bešlagić otkrio zašto radi u Hrvatskoj, a ne u Bosni i Hercegovini

Vanja A

Dadilja djece Anđeline Džoli: “Sklona je piću”

Vanja A

Ostavite komentar