Jelisaveta Orašanin: Uspavam ćerku i otrčim na žurku dok je Miloš čuva - BIGportal.ba
Ex Yu Magazin

Jelisaveta Orašanin: Uspavam ćerku i otrčim na žurku dok je Miloš čuva

“Ja sam s njom 24 časa tri meseca bila. Zato sada mogu reći, prija mi malo kada odem na snimanje”

Atraktivna i energična Jelisaveta Orašanin Teodosić uveliko radi na nekoliko projekata bez obzira što je majka tromesečne bebe Petre. Ona otkriva da uz dobru organizaciju uspeva čak i da izađe u noćni provod, a tada suprug uskače u pomoć oko bebe.

“Uspavam dete, onda otrčim, tri sata đuskam i onda trčim nazad. Za to vreme Miloš čuva ćerku. Inače, na ovom splavu gde snimamo seriju Vojna akademija smo pravili devojačko veče drugarici sa klase. Ali nisam tip koji izlazi po splavovima. Više volim elektronsku muziku. Baš sam pre neku noć išla na jednu takvu žurku”, izjavila je glumica, pa dodaje:

“Ja sam s njom 24 časa tri meseca bila. Zato sada mogu reći, a to će me svaka mama razumeti, prija mi malo kada odem na snimanje. Tako da sada uživam ovde na snimanju. Normalno je da često pomislim na nju, ali sam se sada prepustila poslu”.

Ona je ovom prilikom otkrila i kako je uspela da vrati liniju nakon trudnoće:

“Kada sam bila trudna, imala sam trbušnjake sa strane, tako da dan pred porođaj se nisam previše ugojila. To što sam trenirala od sedmog osnovne veslanje i što sam ceo život fizički aktivna mislim da je to definitivno ključ mog izgleda”, priča Jelisaveta

Danas objavljeno

Zašto ne bi trebalo sušiti veš u stanu

Zeljka

Vikinzi se naselili u Sjevernoj Americi prije hiljadu godina, pokazuje istraživanje

Zeljka

Prve fotografije Aleka Boldvina nakon što je usmrtio snimateljku

Zeljka

Ostavite komentar