Jelisaveta Orašanin sitno broji do drugog porođaja, a svojom ljepotom oduševljava - BIGportal.ba
Ex Yu

Jelisaveta Orašanin sitno broji do drugog porođaja, a svojom ljepotom oduševljava

Prve dane Nove 2021. godine, glumica Jelisaveta Orašanin provodi u krugu porodice. Iako sitno broji do porođaja, kada će na svijet doneti drugo dijete, supruga Miloša Teodosića veoma je aktivna.

Maksimalno je posvećena ćerki Petri, koja će u februaru napuniti dve godine, a u isto vreme svakodnevno priprema sve za dolazak druge bebe na svet. Ona i Miloš napravili su pravi mali raj za svoju porodicu u Italiji. Poznati bračni par kupio je stan u Bolonji, a za opremanje je bila zadužena naša uspešna glumica.

Iako ne voli da priča o privatnom životu, kao ni da ćerkicu i supruga pokazuje na društvenim mrežama, glumica uživa u porodičnoj idili i raduje se novom članu. Da li će na svet doneti dečaka ili devojčicu, još uvek nije poznato, ali je jasno da Jelisaveta Orašanin trudnoću sjajno podnosi.

Zbog korona virusa vodi računa gde se kreće, kao i da se pridržava svih propisanih mera. A da podjedanko dobro izgleda i kada je nosila ćerku Petru, pokazala je najnovijom fotografijom. Sportski obučena, sa kapicom i čizmicama u veselim bojama, Jelisaveta Orašanin tik pred porođaj izgleda savrešno, pozitivno i srećno. Zar ne?

Foto: Tijana Vuković

Izvor: Hellomagazin

Danas objavljeno

Ispovijest Barbare, bivše djevojke Miloša Bikovića

Vanja A

Slavica Ćukteraš o povredi: Mogla sam da ostanem bez oka!

Vanja A

Sofija i Luka čekaju drugo dijete

Vanja A

Ostavite komentar