Jelisaveta Orašanin progovorila o Teodosiću, ćerki i izlascima do zore! Sve otkrila! - BIGportal.ba
Ex Yu

Jelisaveta Orašanin progovorila o Teodosiću, ćerki i izlascima do zore! Sve otkrila!

Jelisaveta Orašanin priznaje da je trenutno rastrzana između uloga koje igra na setu i u pozorištu i uloge majke, iako joj brz tempo života prija.

Ona se ujedno raduje što će njen suprug karijeru nastaviti u Italiji jer je tako blizu domovine, a ukoliko se on oporavi ići će da ga bodri i u Kini.

“Još nisam spakovala kofere za Italiju. Toliko me projekata očekuje da ću ostati u Beogradu dok ne završim to, a onda ću da odem. Posle toga ću po potrebi dolaziti u Srbiji da igram predstavu”, kaže Jelisaveta, koja je supruga pratila i dok je igrao u Los Anđelesu.

Iako je Teov odlazak u Kinu neizvestan, Jelisaveta je svakako imala u planu da bude sa njim neko vreme tamo ukoliko se oporavi.

https://www.instagram.com/p/B0p0EpUAPcI/?utm_source=ig_web_copy_link

“Otišla bih, ali samo na par dana. Nadam se bar pet. Ne bih mogla više zbog snimanja”, kaže i otkriva da im je obojma trenutno ćerkica Petra centar sveta.

“Ona se navikava na sve. Sve joj je super, samo kada je sa nama. Zubići rastu, to će doći i proći. Nema tu nekog preteranog privikavanja”, kaže Jelisaveta, koja pored svih obaveza uspeva da izađe u provod.

Mislim da je to usko povezano. Da bi porodica bila dobra, mora izlazak da bude dobar (smeh). Trudim se da mogu da uklopim sve. Da se vidim i sa prijateljima, jer je to nešto što se neguje, kao i porodica. Uvek napravim super raspored.”

Na pitanje da li je u planu drugo dete, Jelisaveta kroz osmeh odgovara:

“Ma, ne znam. Meni je trudnoća bila božanstvena i stvarno je divno kada vidite trudnicu, uvek se setite vaše trudnoće, ali o tom potom.”

Vitku liniju brzo je vratila nakon porođaja.

“Sada ne stižem da treniram, na pauzi sam. Toliko sam aktivna, radim, u pokretu sam, tako da još kada bi potrčala ne bi izašlo na dobro”, kaže Jelisaveta i otkriva da voli slatkiše i da ih se ne odriče tako lako, ali ipak više voli kada ih neko drugi spremi.

Danas objavljeno

Ispovijest Barbare, bivše djevojke Miloša Bikovića

Vanja A

Slavica Ćukteraš o povredi: Mogla sam da ostanem bez oka!

Vanja A

Sofija i Luka čekaju drugo dijete

Vanja A

Ostavite komentar