Jelisaveta i Teo odabrali ime za sina: Kako se zove mali Teodosić? - BIGportal.ba
Ex Yu

Jelisaveta i Teo odabrali ime za sina: Kako se zove mali Teodosić?

Jelisaveta Orašanin na svijet je donijela zdravog dečaka. Glumica se porodila u Bolonji, italijanskom gradu u kome trenutno živi sa porodicom, a ponosni otac i sestrica sa nestrpljenjem očekuju da porodica bude na okupu.

Kada su vesti o rođenju mališana stigle, ime je još uvek bilo nepoznato. Ipak Jelisaveta i Teo odabrali su ime za sina, saznaje “Blic”.

Ime je prevod iz grčkog (Theodosios), što je u osnovi njihovog prezimena Teodosić. Značenje imena je ― dar od Boga.

Srećna porodica nastaviće svoj život u Bolonji, gde trenutno borave zbog sportskog angažmana Miloša Teodosića. Petra i Bogdan imaće svu pažnju svojih roditelja, baš kao što je to bio slučaj i u prvim danima odrastanja prvenice Miloša i Jelisavete.

Dvogodišnja Petra još uvek nije svesna da je kao dar od Boga, ali i mame i tate dobila najboljeg prijatelja za igru i podršku kroz život, ali vrlo brzo će joj roditelji usaditi to osećanje.

Jelisaveta i Teo u braku su nešto više od tri godine, a svoju ljubav krunisali su sa dvoje preslatke dece. Ipak, tajna njihovog braka definitivno je u tome što i posle toliko vremena uspevaju da svoje najlepše trenutke sačuvaju isključivo za sebe.

Foto: Luka Šarac

Izvor: Hellomagazin

Danas objavljeno

Bez dlake na jeziku: Lukas i Vesna opleli po kolegama

Vanja A

“Tati NIJE DOBRO. Ne znam šta bih vam rekao…”Nikola Rokvić progovorio o Marinkovoj bolesti!

Zeljka

Glumica očarana Novakom: “Kakva čast”

Zeljka

Ostavite komentar