28. Juna 2020.

Jelisaveta i Miloš Teodosić u strasnom zagrljaju!

Big Portal

Jelisaveta i Miloš Teodosić su skladan bračni par, koji ne otkriva mnogo o privatnom životu. Naime, njih dvoje su već tri godine u skladnom braku, a sada željno iščekuju dolazak drugog deteta.

Još od kada je odjeknula vest da će poznati par stati „na ludi kamen“ Jelisaveta i Teo praćeni su budnim okom javnosti.

Početak ljubavne priče u dalekoj Rusiji

Par se upoznao dok je Miloš još igrao u Rusiji.

‒ Upoznali su se na Teovo insistiranje preko zajedničke drugarice, dizajnerke Milice Opačić i njenog dečka koji živi u Rusiji ‒ rekao je tada izvor blizak paru.
 
https://www.instagram.com/p/BvhVLwYAEtm/?utm_source=ig_web_copy_link
 
– Milica je nju povela u Moskvu i rekla joj kako tamo mora da slika neke njene modele, a Jelisaveta treba da bude model. Tada ju je upoznala sa Teodosićem. Zvuči neverovatno, ali ljubav je odmah planula. Jelisaveta i Teo odmah su se zaljubili jedno u drugo. Kada se ona vratila u Beograd, Teodosić je non-stop jurio za njom i stavljao joj do znanja da mu se dopada, a ona, za razliku od svih njegovih prethodnih devojaka, nije jurila za njim. Njemu se to jako dopalo i ubrzo je rešio da je zaprosi – otkrio je izvor.
 
Jelisaveta i Miloš Teodosić – Do sad neviđeno fotografijom obeležili godišnjicu braka

Od samog početka odnosa par je odlučan da detalje privatnog života sačuva za sebe.

– Video sam i čitao pisanja medija. Svi znaju za moju odluku da ne pričam o privatnom životu, a isto razmišlja i Jelisaveta. Imam razumevanja za interesovanje medija jer smo oboje javne ličnosti. Zato i hoću da sada prekršim sopstveni princip nekomentarisanja privatnog života. Istina je, ovog leta će biti svadbe. Naravno, srećni smo zbog toga. Molim sve medije za razumevanje privatnosti koju tražimo i na koju imamo pravo. O detaljima svadbe i našim privatnim temama više nećemo pričati, kao što nismo ni do sada. Mislim da je logično i normalno da potvrdim lepu vest, ali dalje od toga nećemo ići ‒ rekao je tada Miloš, a on i supruga zadržali su isti stav.

https://www.instagram.com/p/BzIKuLGHEyv/?utm_source=ig_web_copy_link

Upravo zbog toga javnost je obradovala fotografija koju je Jelisaveta postavila na svoj „Instagram“.

Fotografijom iz provoda na kojoj se nalazi u strastvenom zagrljaju svoga muža obeležila je trogodišnjicu njihovog braka.Jelisaveta je ponovo u drugom stanju, a s obzirom na to da tokom letnje sezone planira da radi, izgleda da joj ovog puta prijaju blagosloveno stanje, boravak u Srbiji, ali i konstantno prisustvo supruga Miloša. Lepa trudnica blista, a Jelisaveta i Miloš željno iščekuje da upoznaju novog člana porodice.

https://www.instagram.com/p/CB2eNHdgSTy/?utm_source=ig_web_copy_link Foto: ATA Images, Instagram Izvor: Hellomagazin

Podijeli vijest na:

Pretplata
Obavijesti o
guest

0 Komentara
Inline Feedbacks
Pregledaj sve komentare