Jelenu Karleušu ne kopira samo Kim: Velika zvijezda pojavila se u istom kostimu - BIGportal.ba
Ex Yu

Jelenu Karleušu ne kopira samo Kim: Velika zvijezda pojavila se u istom kostimu

Stil Jelene Karleuše već godinama plijeni pažnju publike, a o njemu se pisalo i preko bare kada su svjetski mediji počeli primjećivati da se odjeva slično kao najveća reality zvijezda današnjice – Kim Kardashian.

Ko bi rekao da se jedna balkanska zvijezda može pojaviti u istom kontekstu kao queen K, ali kada je stil u pitanju, izgleda da je i to moguće. Naime, Karleuša je nekoliko puta optužila Kardashianku da je kopira, a jednom je prilikom taj slučaj dospio i u popularni američki ‘The Wendy Williams Show’. A upravo je zbog medijske hajke Jelena postala jedina balkanska pjevačica o kojoj je Kim javno progovorila, a te je 2016. godine čak objavila i post o njoj na svom tadašnjem blogu.

‘Moja nova ženska simpatija je srpska pop zvijezda Jelena Karleuša! Prvi put sam čula za nju kad su ljudi usporedili neke od naših kombinacija – neki su govorili da sam ju kopirala. Naravno, odmah sam morala to vidjeti. Stvarno je nevjerojatna! Neki od njenih stylinga zaista izgledaju kao moji. Volim njezin hrabar stilski izraz! Obje smo totalno glamurozne! Čini se da je moćna žena koja puno radi i to mi se sviđa! Poštujem je’, – priznala je Kim Kardashian.

Ko koga kopira, teško je reći. No, ovog puta Kim Kardashian nije jedina koja “skida” stil Jelene Karleuše.

U najavi je nova ‘drama’, ovoga puta s drugom svjetskom zvijezdom. Naime, 28-godišnja pjevačica Ariana Grande i Jelena odjenule su jednaki Versaceov kompletić – haljinu, najlonke s uzorkom i glomazne cipele koje su veoma brzo postale najtraženije na listama čekanja.

Ipak, nije riječ o kopiranju već o monokromatičnom trendu, kao i Versace cipelama koje su jako brzo postale trend.

Izvor: Story.hr

Danas objavljeno

Sara Jo objavila fotografije sa odmora: Pogledajte ko joj pravi društvo

Vanja A

Ovo je sestra Lidije Vukićević

Vanja A

Nataša Bekvalac u nikad izazovnijem izdanju

Vanja A

Ostavite komentar