Jelena Tomašević rame uz rame sa Bočelijem - BIGportal.ba
Ex Yu

Jelena Tomašević rame uz rame sa Bočelijem

Cela Srbija je bila ponosna na nju

Jedan od najboljih svetskih tenora Andrea Bočeli nastupao je sinoć u Beogradu. Sa njim se na bini u jednom trenutku pojavila Jelena Tomašević, a cela Srbija je bila ponosna i oduševljena.

Ivan Bosiljčić nije želeo da krije koliko je ponosan na svoju lepšu polovinu, pa je izjavio: 

– Večeras sam možda najviše ponosan na Jelenu. Pre koncerta rekla je samo “spremna sam”, vredno je radila svih ovih dana. Jelena je bila uzbuđena u porodici radost nije prestajala. Ona večeras predstavlja našu zemlju. Nina naša ćerka je jutros bila kod frizera, ima neke karnere preko ramena, o tome je najviše razmišljala. Ja bih možda najviše voleo da delim kadar sa nekim velikim svetskim zvezdama, videćemo šta budućnost nosi – istakao je Bosiljčić.

Dok je Jelena pevala sa Bočelijem, Ivan ju je snimao, a potom snimak objavio na Instagramu i napisao: “Šta se piše uz ovakav snimak? Evo, ja ne znam. Pišite vi…”

Nakon toga usledili su komentari poput: “Bravo”, “Ništa se ne piše… samo se sluša”, “Zaplačeš od emocija i kažeš: Ovo je Jelena Ivanova”…

Nikola Rokvić nije mogao da sakrije oduševljenje svojom koleginicom i njenim nastupom, te je odmah podelio video uz opis: “Osvetlala obraz naše Srbije!!! Naš ponos!”

Danas objavljeno

Aca Lukas o odnosu sa Sonjom Vuksanović

Vanja A

Katarina Radivojević priznala koju estetsku korekciju je imala

Vanja A

Atraktivna Milica Pavlović oduzima dah: “Goriš sva”

Zeljka

Ostavite komentar