2. Marta 2022.

Jelena Rozga zbog bolesti ostala BEZ ŠTITNE ŽLIJEZDE

Big Portal

Pevačica Jelena Rozga posle duže pauze u medijima pojavila se u jednoj emisiji gde je otkrila da ima zdravstvenih problema, koji joj ne dozvoljavaju da se ugoji.

https://www.instagram.com/p/CWWMDp7KLDZ/?utm_source=ig_embed&ig_rid=faf33cb2-a232-4844-908a-c096d2f9ffb3

– Vidim korona, ugojila si se. Ne menjaš se uopšte? Je l’ to što živiš pored mora? – pitao je voditelj.

– Dobra genetika, sigurno je i ta Dalmacija, more, Split, ali i moji problemi sa štitnom žlezdom. Oni mi ne daju da se ugojim ni pola kilograma. Ja se dobro osećam. Znaju me zezati. Pre par dana je bilo loše, sad je dobro. Ja se ne dam, samo osmeh na lice i pozitiva – rekla je Rozga u emisiji Amidži šou.

https://www.instagram.com/p/CZhrlUSKK5n/?utm_source=ig_embed&ig_rid=85caaff4-142e-476b-9d4e-bb08a0c475d8

Pevačica Jelena Rozga već neko vreme otvoreno priča o zdravstvenim problemima koje ima, kako sa srcem tako i sa štitnom žlezdom. Nažalost, kao posledica dugogodišnje borbe sa Hašimotom, Jelena je ostala bez štitne žlezde zbog čega je rešila da potpuno izbegne stres.

– Više nisam u velikom stresu. Neću da jurim, pogotovo po pitanju posla. Čuvam zdravlje, više cenim svoje slobodno vreme, znam da kažem “ne”. Naučila sam i to. Morala sam zbog zdravlja, jer imam problema sa srcem i štitnom žlezdom i to više ne krijem. Štitnu žlezdu apsolutno više nemam i sad sam rekla: E sad je dosta, ajde da malo i ja uživam – rekla je pevačica svojevremeno koja je već neko vreme na terapiji.

Podijeli vijest na:

Pretplata
Obavijesti o
guest

0 Komentara
Inline Feedbacks
Pregledaj sve komentare