Moji problemi sa štitnom žlijezdom ne daju mi da se ugojim ni pola kilograma, ali ima i do genetike i do toga što živim pored mora. Štitna žlijezda ponekad zna baš da me zeza, ali generalno se dobro osjećam. Ne dam se ja, samo osmijeh na lice i pozitiva – kaže pjevačica i otkriva da su trening i pravilna ishrana sastavni dio njene rutine.
Ishrana Jelene Rozge bazira se na voću, povrću i ribi
– Pazim šta jedem, iako sam veliki gurman. Trudim se da hrana koju unosim bude lagana i zdrava. Jedem više puta dnevno, ali u manjim količinama, zato što to odgovara mom organizmu. Nekada sebi dam oduška i opustim se. Volim mediteransku hranu, laganiju ishranu, koja sadrži dosta voća, povrća i ribe. Zimi volim da jedem pečeno kestenje – kaže pjevačica.
Ishrana Jelene Rozge zasniva se na jelovniku koji je izbalansiran:
Doručak: Omlet sa bjelancima, maslinama i mladim sirom
Ručak: supa, meso, salata
Večera: Riba i povrće
Sa druge strane Rozga ističe da bez treninga nema dobrog izgleda:
– Na bini provedem nekoliko sati pjevajući i plešući, i to je odličan način da se ostane “fit” i bude u dobroj kondiciji. Kada je počela pandemija Corona virusa, morala sam da prestanem da treniram i to je bio šok za moje tijelo. Zbog toga mi je, dok sam bila u izolaciji, proradila i štitna žlijezda. Onda mi je trener rekao da počnem da vježbam kod kuće, što mi je bilo i korisno i potrebno.
Izvor: Story.rs