Jelena Kostov bez dlake na jeziku o 23 dana kako je pozitivna na koronu! - BIGportal.ba
Ex Yu

Jelena Kostov bez dlake na jeziku o 23 dana kako je pozitivna na koronu!

Jelena Kostov uključila se uživo u jednu emisiju iz svog doma, pa progovorila o zdravstzvenom stanju, te borbi sa koronom. Kako je istakla, najteže su joj pali prvi dani, kada zbog malaksalosti nije mogla ni iz kreveta da ustane. 

“Dobro sam, kod kuće, sedim, ležim, odmaram, pijem vitamine. Danas je tačno 23. dan kako sam pozitivna na koronavirus. Ja sam najgore prošla, tih prvih par dana je bilo užasno… U prva tri dana, to je neko stanje, ne može da se opiše, boli svaka kost, imate užasne glavobolje. Moji simptomi su počeli tako što sam osetila grebanje u grlu i suvi kašalje, ustajala sam da popijem vode, ali nisam ujutru mogla da ustanem iz kreveta. To je jeziv bol, ne može se opisati, boli svaka kost, bol u glavi, malaksalost, nisam mogla da odem kod lekara. Tek sam trećeg dana otišla kod lekara. Mučnina, glavobolja, nisam ovakvo stanje organizma još doživela”, rekla je ona u “Premijeri, vikend specijalu”.

Njen suprug sve vreme je uz nju, kao i sin, a na svu sreću nisu imali istu kliničku sliku. 

“Sin i suprug su odlično, super su. Oni su tu, jer nisam smela sina nigde da odvedem. Morao je da bude sa nama, ali sa njim je sve u redu, a to mi je bio najveći strah”, napomenula je pevačica. 

“Ja na svu sreću nisam bila životno ugrožena, nisam imala upalu pluća, ali mi koji smo na svojoj koži iskusili koronavirus možemo da kažemo da se stvarno sve mere moraju poštovati. Jedino tako možemo da pomognemo sebi i da sačuvamo živote. Čujem se sa par kolega koji su imali koronu, ali su imali nezapažene simptome. To ili preležiš lagano ili imaš takve simptome kao ja, ne daj Bože da zaglaviš u bolnici”, zaključila je ona. 


FOTO: PRINTSCREEN PREMIJERA VIKEND SPECIJAL

Izvor: Kurir.rs, M.G/Foto: Damir Dervišagić

Danas objavljeno

Draganu Bjelogrliću prijeti šest mjeseci zatvora

Vanja A

Brena razjasnila misteriju da li su ona i Boba usvojili dječaka?!

Vanja A

Ella Dvornik se pohvalila novim grudima: “Hvala Srbija, dobar je dekolte”

Vanja A

Ostavite komentar