Jelena Karleuša završava album: Ne požurujte me - BIGportal.ba
Ex Yu

Jelena Karleuša završava album: Ne požurujte me

Jelena Karleuša zamolila je u petak fanove da ne vrše pritisak na nju zbog novog albuma jer, kako je navela, to samo ima „kontraefekat“ na nju.

U objavi na Instagram storiju, pop zvezda je izjavila da završava album, na koji fanovi čekaju od 2012. godine.

„Molim sve fanove a i sve druge da shvate – pritisak na mene zbog novog albuma samo pravi kontraefekat, uznemirava me i odbija. Rad na albumu je pri kraju. Svaki dan smo u studiju, ekipa i ja vredno radimo da album konačno završimo. Znam da dugo čekate, ali imajte i malo razumevanja,“ rekla je i nastavila:

„Ova godina je bila u znaku korone, prošle godine mi je umrla majka koja mi je bila sve, pre toga sam prošla kroz strahoviti medijski linč i napad na moju porodicu.“

„Razumite da mi nije lako da u ovoj zemlji stvaram i snimam a stalno sam napadana, omalovažavana, osporavan i zabranjena! Neko drugi bi odavno oterao sve u p…“ požalila se Jelena.

„Na sve to uspela sam da napravim i postignem da me prepoznaju širom sveta! Šta bi tek bilo da sam imala podršu, a ne noževe u leđa?!“

Ona je istakla da već 25 godina pomera granice i postavlja standarde u ovoj siromašnoj zemlji. „Ne zaboravite da sam zbog koncerta na Ušću prošla medijsku torturu vlasti i kontrabande kao da sam ubila nekog. Sama sam! Borim se sama! Saberite se i cenite,“ nastavila je. „Jedan moj autfit ima više truda i umetnosti od nečijeg čitavog albuma i petparačkih pesmica koje vas trenutno zabavljaju,“ nastavila je i pomenula fanove.

„Razumem i da ste klinci, ali niste retardi. U ovoj zemlji postoje moji fanovi i moji odmetnuti fanovi koji se uvek vrate matici, tako da tražim strpljenje. Da, ja sam jaka ali sam takođe i žena od krvi i mesa,“ rekla je Karleuša i zaključila:

„Moja pozicija i uslovi za rad nisu isti kao kod drugih umetnika koji se ne bore sa sranjima koja ja trpim. Teško je razmišljati o pevanju u takvoj atmosferi, pa ipak, album je tu… Strpite se još malo. Jer vi znate da kad krenem, neće ostati kamen na kamenu.”

Foto: Nemanja Jovanović

Izvor: Nova

Danas objavljeno

Svi pričaju o Boldvinovom slučaju, a i našem glumcu desila se slična stvar

Zeljka

Nekada je bila velika zvijezda: “Penzijom ne mogu da platim ni infostan”

Zeljka

Da li prepoznajete PJEVAČICU sa slike? Njeni hitovi se i danas pjevaju

Zeljka

Ostavite komentar