Jelena Karleuša o privatnom životu i Dušku: Nemam više godine za gubljenje - BIGportal.ba
Ex Yu

Jelena Karleuša o privatnom životu i Dušku: Nemam više godine za gubljenje

​Najpoznatija srpska pjevačica Jelena Karleuša otkrila je detalje koje intrigiraju čitavu javnost, a koji se tiču njenog privatnog života.

Ona je konačno progovorila i o razvodu od fudbalera Duška Tošića.

Kako se iz jednog od njenih postova na Instagramu moglo zaključiti da ona i suprug nisu predali papire za razvod, što je glavna tema nagađanja u medijima, Jelena Karleuša je odgovorila:

“Nismo. Neka pišu šta hoće i ko šta hoće, kao i do sada. Mene to pogađa kao slona kada ujede komarac za najdeblje mesto. Neću više ništa da objašnjavam nikome.”

Na pitanje da li je samoj sebi rekla da je pretjerala kad je objavila saopštenje, pjevačica jasno odgovara:

“Nisam preterala. Mora da se nauči pameti. Nemam ja više godine za gubljenje. Ili-ili mi je sve odsad u životu. Nemam više toleranciju. Izgubila se za ove 44 godine strpljenja. Uostalom, neću više da pričam o Dušku. Kad zasluži nečim lepim, pomenuću ga. Do tada, pitajte me o ljubavi prema životinjama”, kaže Jelena koja se neizostavno dotakla i svojih mezimica Atine i Nike, te objasnila da je naišao period koji je za svakog roditelja težak.

“Uskoro pune 13 i 14 godina i period je nikada teži i za njih i za mene. Borim se kako znam i umem sa dve devojčice u pubertetu koje vrlo pristojno podnose pritisak slave majke. Teža i stresnija je situacija u kući, slava je manji problem. Borim se kao lav da ih zaštitim i ojačam”, rekla je ona, prenosi

 Telegraf.

Danas objavljeno

Bojana Barović pokazala stomak: Manekenka uživa čekajući treće dijete

Zeljka

Ilda Šaulić se oglasila nakon bratovog venčanja

Zeljka

Vesna Zmijanac otkrila koliki je najveći BAKŠIŠ koji je dobila

Zeljka

Ostavite komentar