9. Novembra 2021.

Jelena Gavrilović ne eksponira dečka, on opasan frajer

Big Portal

Ponekad na društvenim mrežama podijeli fotografiju sa zgodnim izabranikom, te ih na Instagramu ima svega nekoliko, s obzirom na to da su duži vremeski period u ljubavi.

Jelena ne krije da su ludo zaljubljeni jedno u drugo, a još početkom prošle godine pisalo se o njihovom započinjanju zajedničkog života u elitnom delu srpske prijestonice.

Glumica je na Instagramu svojevremeno postavila sliku sa skijanja, a u opisu je navela: “Volim ga, iako smo različiti. Uvek onaj brži čeka sporijeg i tako stalno”. Jelena Darija na mrežama oslovljava sa “moja ljubav i srodna duša”.

Glumica je jednom prilikom istakla da vjeruje u ljubav i da je zahvalna što je ima, ali je prokomentarisala i zašto ne priča javno o svom partneru.

https://www.instagram.com/p/CWBkRqUMjG4/?utm_source=ig_web_copy_link

“Uvek sam bila jako otvorena prema medijima, ali mora da se ispoštuje i druga strana i da se čuju njegove želje. Gluma je moj posao i nosi tu vrstu javnog eksponiranja, što ne mora da znači i za njega. Treba poštovati i tu vrstu privatnosti. Ja svoju sreću ne krijem ni od koga, ali poštujem i njega koji ne želi da se eksponira. Verujem u ljubav i to je najsnažnija sila koja nas pokreće. Ljubav je najvažnija u životu, zahvalna sam što je imam”, istakla je ona jednom prilikom, prenosi Telegraf.

Telegraf.

Podijeli vijest na:

Pretplata
Obavijesti o
guest

0 Komentara
Inline Feedbacks
Pregledaj sve komentare