5. Augusta 2022.

Jelena Dokić otkrila razlog osmijeha na licu

Big Portal

Jelena Dokić, nedavno je otkrila da je godinama bila u depresiji, ali i trenutku kada joj je sekund falio da sebi oduzme život skokom sa prozora.

Nekadašnja velika nada tenisa, zbog konstantnih sukoba sa ocem, upala je u tešku depresiju, zbog koje je prekinula karijeru. Konačno nakon svih problema, Jelena je uspela da se izbori i sada sa svojim fanovima deli fotografije na kojima je vesela i nasmejana.

https://www.instagram.com/p/Cg1KYZwsTBv/?utm_source=ig_embed&ig_rid=b97fd2f7-0e1c-452e-92e0-703705b4d93f

– Bez šminke, samo krema za sunčanje, so u kosi i šešir na glavi pored mora. Kako male stvari u životu i one koje ponekad uzimamo zdravo za gotovo, ustvari mogu da nam donesu veliki užitak. Neka vam život bude posvećen sreći. Užvajte u jutarnjoj kafi, gledajte izlazak i zalazak sunca. Provodite vreme u prirodi. Budite ljubazni, javljajte se ljudima sa osmehom. Nađite razlog za osmeh svaki dan, to može biti i običan sunčan dan, pet minuta za sebe, kafa sa prijateljem, šetnja plažom ili u parku – započela je Jelena i uputila podršku fanovima, koji su njoj slali poruke tokom teškog perioda.

https://www.instagram.com/p/CgtdGklM46F/?utm_source=ig_embed&ig_rid=a4331732-a178-4eb8-b089-b1787ea4af2c

– Uživajte u tim malim stvarima, ukusnim obrocima, šolji čaja na terasi, čitanju knjige, gledanju omiljene serije, u šetnji psa, plivanju u moru ili bazenu. Slavite i male i velike pobede i uspehe. Učite i rastite svakim danom. Cenite ljubaznost drugih ljudi. Inspirišite i budite inspirisani – dodala je Jelena i zaključila:
– Život je suviše kratak da ga provedete tako da ne uživate i u sitnicama. Pokušajte i živite sa zahvalnošću. Šaljem vam mnogo ljubavi i zagrljaja i nadam se da ćete danas naći razlog za osmeh.

Podijeli vijest na:

Pretplata
Obavijesti o
guest

0 Komentara
Inline Feedbacks
Pregledaj sve komentare