Jelena Đoković se obratila malenom Stefanu najemotivnijom porukom - BIGportal.ba
Ex Yu

Jelena Đoković se obratila malenom Stefanu najemotivnijom porukom

Nole i Jelena juče i danas proslavljaju poseban datum, jer se baš na jučerašnji dan prije 5 godina rodio njihov sin Stefan.

Juče je bio rođendan malom Stefanu Đokoviću, sinu našeg najboljeg tenisera Novaka Đokovića. Kako Stefan puni pet godina, njegova majka Jelena putem društvene mreže Instagram uputila mu je dirljivu poruku, uz niz zajedničkih fotografija iz njegovog djetinjstva.

https://www.instagram.com/p/B33_GxdIR1S/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=dlfix

Na današnji dan, prije pet godina, rodio se Stefan, a rodila sam se ponovo i ja. Ovog puta kao mama, i ovog puta sam imala mog malenog dječaka da me drži za ruku, da mi spava na grudima, pjeva i plače sa mnom dok učimo život iznova… Koliko si samo promjena unio u naše živote, mali VELIKI učitelju. Zahvaljujući tvojoj mudrosti i strpljenju smo i bolji roditelji seki Tari. Zahvaljujući tebi smo postali prava mala porodica. Toliko se brzo mijenjaš, napreduješ, i ne vezuješ ni za kakve promjene, već samo hrabro koračaš naprijed… koliko mudrosti u jednom malom tijelu, a velikoj duši. Divno moje maleno, hvala ti beskrajno na svakom danu rasta s tobom i uz tebe. Za osmijeh, tantrume, ljutnje, zagrljaje, poljupce, “a što”, “neću”, “ne dam”… Hvala beskrajno. Volim te i hvala ti na strpljenju. Rastemo zajedno evo već pola decenije!”, napisala je ponosna mama.

Mnogi su odmah čestitali rođendan Stefanu, ali i Jeleni i Novaku, koji uživaju u odrastanju djece.

https://www.instagram.com/p/BwmSZmwI00A/

Danas objavljeno

Duško Tošić slavio rođendan, Jelena Karleuša čestitala, ali ne njemu

Vanja A

Branka Lazić: Rano je da Darko i Barbara dobiju bebu

Vanja A

Ella Dvornik objavila simpatične fotografije roditelja iz 80-ih i usijala društvene mreže

Vanja A

Ostavite komentar