31. Decembra 2020.

Jelena Đoković kupila luksuzan ranč na Kosmaju od Karića

Pre nekoliko dana je kuća kupljena na Jelenino ime. Ova raskošna nekretnina sadrži i veliki plac, prostrano dvorište, voćnjake, bazen kao i brojne životinje kojim je Elena Karić posvećivala veliku pažnju.

Jugoslav i Elena su 2014. godine kupili oko šest hektara zemlje iznad Sopota i tamo sagradili svoj dom iz bajke.

Mediji su tada pisali da pomenuto zdanje ima više od 400 kvadrata, dok je Elena u međuvremenu na njemu izgajala organsku hranu.

“Kosmaj je moj san koji sam za rekordnih 10 meseci sprovela u realnost. Hektar voća zasađen je 2016. godine po biodinamičkom kalendaru Marije Tun, u vreme odgovarajućeg položaja Meseca. U fazi smo pripreme plastenika za povrće koji će za početak snabdevati naše domaćinstvo i kafeteriju. Nosimo se mišlju da se sasvim preselimo ovde jer sve manje imamo šta da tražimo u gradu. Postoji neka magija koja treperi tom planinom, a koju osećam, kroz koju se ispoljavam i koja u meni satreptava. Sve mi je tamo poznato i pripadajuće. Ovo je naša baza u kojoj se okupljamo sa prijateljima, družimo jedni sa drugima i prirodom, dobijamo ideje koje podstiču našu kreativnost”, rekla je u januaru 2017. za “Stori” Elena Karaman Karić.

Pretplata
Obavijesti o
guest

0 Komentara
Inline Feedbacks
Pregledaj sve komentare