5. Augusta 2019.

Jelena Đoković: Još me čeka dug put učenja o poštovanju i prihvatanju

Big Portal

Jelena Đoković je vrlo aktivna na Instagramu, ali uz svaku njenu objavljenu fotografiju slijedi i neka iskrena priča, nešto što ju je u tom trenu zaintrigiralo, njena razmišljanja o životu…

Tako je i ovoga puta zabeležila trenutak kada je od prelepog konja deli ograda. Upravo ta činjenica ju je nagnala da napiše jedan vrlo zanimljiv post koji svakome od nas znači:

– Prvo sam pomislila u sebi “Šta će nam ova ograda između?”, ali sam ubrzo dobila vrlo mudar odgovor. Još me čeka dug put učenja o poštovanju i prihvatanju. Poštovanje i prihvatanje razlika, suprotnosti, neslaganja, ćutnje, grešaka, uspeha… sve je to put ljubavi. Meni se čini da je svaka životinja za nas veliki učitelj i drago mi je što u životu imam toliko divnih malih i velikih drugara među njima, i što sam osetila tu bezuslovnu ljubav i prihvatanje baš od njih. A sad je na meni da idem tim putem svaki dan, a ne samo kad meni odgovara. Kome još u životu može biti dosadno sa samim sobom (smeh), toliko posla i prostora za učenje – poručila je Jelena.

https://www.instagram.com/p/B0tE3TED0z-/?utm_source=ig_web_copy_link

Podijeli vijest na:

Pretplata
Obavijesti o
guest

0 Komentara
Inline Feedbacks
Pregledaj sve komentare