Jelena Đoković iskreno o svom braku: Oboje smo romantični i često ponovo zavodimo jedno drugo... - BIGportal.ba
Ex Yu

Jelena Đoković iskreno o svom braku: Oboje smo romantični i često ponovo zavodimo jedno drugo…

Novak i Jelena Đoković pokazali su svoju veličinu i tokom pandemije koronavirusa – oni su svoje snage i resurse usmerili ka pomoći Srbiji, doniravši milion evra za kupovinu respiratora i potegnuvši brojne kontakte kako bi bolnice u rekordnom roku dobile neophodnu medicinsku opremu.

Jelena je nedavno u velikom intervjuu za hrvatsku “Gloriju” otkrila i kako provodi dane u izolaciji, osvrnula se na svoj brak, odnos sa Novakom, te je otkrila i neke do sada nepoznate detalje iz njihovog života.

Na samom početku lepa Beograđanka objasnila je kako izgleda njen život sa Novakom, čovekom koji tvrdi da u životu ne postoji nemoguće.

“Za početak, mnogo vremena provodite sami. Kod njega nema predaha. Uvek je pred njim neki novi put, neki novi cilj… Na neka putovanja odlazi sam, a ponekad idemo zajedno. Život uz tako uspešnu osobu zahteva da radite na sebi, otkrivate svoje potrebe, svoju suštinu. Vrlo je lako izgubiti sebe uz tako uspešnog čoveka jer uspešni ljudi konzumiraju svu pažnju i energiju, sve se oko njih okreće. Ja sam na vreme spoznala da to ne želim, ali često sam upadala u klopku i imala gomile uspona i padova. Na kraju je uvek reč samo o vama. Ako možete lepo živeti sami sa sobom, onda možete i s drugima. Zvuči otrcano, ali ovo pravilo i te kako vredi u slučaju života s ekstremno uspešnom osobom”, objasnila je Jelena za “Gloriju”.

Ona otkriva i šta je to što održava njen i Novakov odnos stabilnim, te postoji li recept za dobar brak.

https://www.instagram.com/p/B8j7u3AoR_Z/?utm_source=ig_embed

“Mislim da ne postoji neka formula, brak jednostavno funkcioniše ili ne. Kao i svaki odnos. Potrebno je mnogo poštovanja i emocionalnog angažmana da bi brak bio kvalitetan i trajao. Novak puno putuje, a kad se vrati s puta, to je kao da se opet upoznajemo, ponovo se zavodimo jer smo se oboje u međuvremenu zaželeli jedno drugog i možda ne tako uočljivo na prvi pogled, ali i promenili”, kaže lepa 33-godišnjakinja.

Ona ističe i da jedno drugom pokazuju ljubav na bezbroj načina, a možda baš u tome leži tajna uspeha njihovog zajedništva:

“Oboje smo romantični, ali i čvrsto na zemlji, svako na svoj način. Ja mu pomažem da piše knjige, on organizuje neke neverovatne izlaske, piše mi pisma, ja ga iznenadim nekom sitnicom… Ljubav i pripadnost izražavamo jedno drugom na milion načina.”

https://www.instagram.com/p/B9KYo06IwQX/?utm_source=ig_embed

Jelena i Novak neretko ističu koliko uživaju u roditeljstvu i koliko se trude da svaki trenutak za malenog Stefana i Taru bude poseban i drugačiji, a gospođa Đoković ističe i da oni njih uče lepoti života i pravim vrednostima.

“Oni su moji životni učitelji. Vreme provedeno s njima, dok su ovako mali i nevini, je neprocenjivo. Uče me da i ja tako posmatram svet. Predivno je što ne primećuju razlike u boji kože ili kose, odevanju, novcu… Kada sam postala mama, sve što sam skrivala isplivalo je na površinu pa sad moram raditi na sebi, da ne bih na njih prenela te iste strahove”, zaključila je.

Danas objavljeno

Neda Ukraden u zebra uzorku pozirala s rokerom

Vanja A

Švajnštajger: Ana me je naučila šta znači ljubav

Vanja A

Tužna sudbina Bobine Marije: Rialda Kadrić preminula na ulici – baš kao i njena majka

Vanja A

Ostavite komentar