Jelena Bin Drai otkrila kako joj je u "ZLATNOM KAVEZU"! - BIGportal.ba
Ex Yu

Jelena Bin Drai otkrila kako joj je u “ZLATNOM KAVEZU”!

Najbogatija Srpkinja i supruga šeika Saida Bin Draia, Jelena Bin Drai, popularnost je stekla kao Miss Jugoslavije.

Jelena više od deset godina živi u Dubaiju, a bogatstvo njenog supruga se procenjuje na dve milijarde dolara.

Predrasude

Pre nekoliko meseci par je dobio četvrto dete, sina Rašida, a pored njega imaju i devetogodišnju Asju, godinu dana mlađeg Hilala i šestogodišnjeg Hamdana.

Treniram, a uveče šetam po plaži kada mi otključaju ogradu zlatnog kaveza

Jelena je tačno 13. decembra 2020. godine sve iznenadila na Instagramu je obećala svojim pratiocima na društvenim mrežama da će 2021. godinu iskoristiti za reset i preko potreban odmor od socijalnih platformi, te da se na njima uopšte neće oglašavati u periodu od tačno godinu dana.

Tačno kao što je i rekla, objava na njenom Instagram profilu još uvek nema.

Jelena Bin Drai se tokom godina suočila sa mnogobrojnim kritikama u vezi izabranika. LJudi imaju utisak da se udajom za šeika odrekla slobode i da živi “kao jadnica” u haremu. A šta je zapravo istina?

“Naravno da živim u haremu. Ja sam povampirena Hurem. Moj suprug je Sultan Veličanstveni, to već znate, i sva sreća pa ima još 147 žena te ga za vreme ove pandemije ne moram tpeti i gledati svaki dan”, rekla je Jelena kroz smeh, pa otkrila kako izgleda njen život u Dubaiju.

“Kada se ne bavim Sultanovim ženama i kada mi preostane sat, dva slobodnog vremena onda pod ‘Bin Drai Capital’ vodim zdravstveni sektor, IT-Tech start up sektor, dečiji vrtić i još pokoju kompaniju. Ponekad se bavim i decom, čisto da zapamte ko im je majka. Treniram, a uveče šetam po plaži kada mi otključaju ogradu zlatnog kaveza”, rekla je u svome stilu bivša manekenka nedavno za “Telegraf”.

Danas objavljeno

Ne pijem godinama a u kockarnicu u životu nisam ušao!

Vanja A

Vesna Zmijanac: Oni s kojima sam se poklapala bili su tuđi

Vanja A

Jelena Karleuša pored pjevanja pokreće novi biznis?!

Vanja A

Ostavite komentar